Pim Jansen
Pim Jansen Life 12 mei 2020

Geen Olympische Spelen, wel een lingeriecampagne met de atletes

De Olympische Spelen in Tokio gaan niet door, maar deze commercial pakken ze ons niet meer af. Lingeriemerk Agent Provocateur viert naar eigen zeggen het atletische lichaam met Olympische atleten. In lingerie, uiteraard.

Agent Provocateur is een lingeriemerk dat in het verleden campagnes maakte met de groten der aarde. We noemen Kate Moss, Naomi Campbell, Helena Christensen, Daisy Lowe en Charli Howard. En daar komt nu een viertal Olympische atletes bij, die allemaal te zien zijn tijdens de Olympische Spelen van Tokio in de zomer van dit jaar.

Olympische atletes vlammen in lingerie Agent Provocateur

De hoofdrolspeelsters in de nieuwe campagne van Agent Provocateur zijn de Britse turnster Georgia-Mae Fenton, de Canadese polsstokhoogspringer Alysha Newman, de Amerikaanse klimster Sasha Digiulian en de Amerikaanse hordeloopster Queen Harrison. Allen zouden ze meedoen aan de de Olympische Spelen in Tokio. Ze dragen in deze campagne de lingerie uit de nieuwe lente- en zomercollectie van Agent Provocateur.

Natuurlijk zijn er mensen die een campagne met Olympische atleten in lingerie seksistisch vinden, maar daarin kun je natuurlijk ook doorslaan. Wees vrij en oordeel vooral zelf. De boodschap die Agent Provocateur wil uitdragen is in ieder geval “het vieren van de vrouwelijkheid en schoonheid van het atletische lichaam”. De slogan is Play To Win #WePlayToWin. De campagne is gefotografeerd door Charlotte Wales en geproduceerd door Sarah Shotton. Alysha Newman (ook even naar rechts swipen), Queen Harrison en Georgia-Mae Fenton deelden de campagne op Instagram, terwijl Sasha Digiulian het daar gewoon bij haar sport houdt. Voor alle atletes maken wij in ieder geval een diepe buiging.

Alysha Newman

Queen Harrison

Georgia-Mae Fenton

Sasha Digiulian

Meer foto’s uit de lingeriecampagne bekijk je hier en hieronder.

Naast atletes in lingerie van Agent Provocateur worden de Olympische Spelen van Tokio in 2021, om maar een bruggetje te maken, ook gesierd door robots. Meer dan ooit. Lees en bekijk hier meer over ze.

? Check ook: Jamea Lynee en Emily Ratajkowski onthullen nieuwe lingerielijn Inamorata

Reageer op artikel:
Geen Olympische Spelen, wel een lingeriecampagne met de atletes
Sluiten