Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Uncategorized 27 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Olivia Culpo is weer vrijgezel en dat vieren we met haar beste foto’s

Eerder dit jaar lieten we je we kennismaken met de bloedmooie Olivia Culpo. Ze acteert, doet modellenwerk, klust bij als presentatrice en werd in 2012 verkozen tot Miss Universe. Tot voor kort was ze ook de vriendin van American football speler Danny Amendola, maar dat is sinds een aantal weken voorbij.

We zien je denken: “Waarom zou je deze beeldschone dame laten lopen?” Nou, Danny is er niet zo’n fan van dat zijn vriendinnetje ook wel eens naakt voor de camera gaat staan. Of Olivia er heel rouwige om is dat de tweevoudige Super Bowl-winnaar het uit heeft gemaakt, is maar de vraag. Het schijnt dat ze zelf ook zo haar twijfels had.

Olivia Culpo weer vrijgezel

Danny Amendola heeft namelijk afscheid genomen van zijn huidige team, de New England Patriots, en zal volgend seizoen zijn kunsten gaan vertonen bij de Miami Dolphins. Olivia Culpo is vooral in New York te vinden en heeft naar verluidt weinig zin om naar het zonnige zuiden te verhuizen.

Dat betekent dus dat de beeldschone brunette weer op de markt is. Mocht je nog vrijgezel zijn en zie je deze prachtige verschijning wel zitten? Wees dan creatief en daag haar uit. Zoals je hieronder kunt lezen is dat namelijk een bewezen manier om een vrouw van dit kaliber aan de haak te slaan.

Random twitteraar scoort date met Eugenie Bouchard na weddenschap

Genie Bouchard hield woord en ging op date met Twitteraar

Herinner je de Twitter-date van proftennisser Genie Bouchard nog? Die zijn nog steeds samen!

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief! 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Olivia Culpo is weer vrijgezel en dat vieren we met haar beste foto’s
Sluiten