Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 26 sep 2019

Deze offroad Lamborghini Gallardo staat te koop in Nederland

Check deze Lamborghini Gallardo die is omgebouwd tot offroad-monster. Dit beestachtige ding staat te koop in Nederland.

Hoewel de Lamborghini Gallardo van zichzelf al een prima verschijning is, vond de vorige eigenaar de Italiaanse supercar toch nog wat ‘gewoontjes’. Waarschijnlijk had de beste man een voorliefde voor de Dakar Rally, aangezien hij het nodig vond om zijn Lambo op te pimpen toot een offroad beest. Geen slecht idee.

Off-road Lamborghini Gallardo
Bron: Classic Youngtimers

Een Lamborghini Gallardo met offroad upgrades

In het eerste opzicht is er nog niet eens zo gek veel veranderd aan de uit 2004 afkomstige Lamborghini Gallardo. De Italiaanse bolide heeft nog steeds zijn originele lak en ook aan het interieur is weinig gedaan. De Italiaanse supercar heeft nog steeds zijn comfortabele stoelen, sportstuur, dashboard en lekkere zwart gele kleurencombinatie.

Ook onder de motorkap is ook weinig veranderd. Daar vind je nog steeds zijn krachtige 5.0 liter V10 motor die over maar liefst 493 pk beschikt. Waar de auto de meeste upgrades heeft kregen, is zijn buitenkant. Zo is de Lamborghini Gallardo hoger op zijn wielen gezet, zodat de offroad banden er goed onder passen. Ook heeft de supercar een ledbalk en een dakrek op het dak, zit er een reservewiel op en om het af te maken twee floodlights. Die kleine ingrepen geven de bolide een heerlijke offroad look waar wij jaloers van worden.

Off-road Lamborghini Gallardo
Bron: Classic Youngtimers
Off-road Lamborghini Gallardo
Bron: Classic Youngtimers
Off-road Lamborghini Gallardo
Bron: Classic Youngtimers

Dit monster staat te koop in Nederland

Het leuke aan deze brute offroad Lamborghini Gallardo is dat hij gewoon in Nederland staat en ook nog eens te koop is. Jij kan dit scheurijzer theoretisch gezien op de kop tikken. Mocht je dat willen? Neem dan wel een flinke zak geld mee. Deze ‘one of a kind’ Lambo kost je namelijk 115.000 euro. Interesse? Het bakbeest staat te koop bij Classic Youngtimers in Uden en meer informatie en foto’s van de offroad Lamborghini Gallardo vind je hier.

Vind je dit offroad-gedoe iets te veel van het goede? Dan kan je ook de normale versie voor je deur zetten. Check bijvoorbeeld deze tweedehands Lamborghini Gallardo vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze offroad Lamborghini Gallardo staat te koop in Nederland
Sluiten