Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 26 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Red Bull toont de officiële kleuren van de RB14

Precies een week geleden zagen we voor eerst beelden van de RB14. Dé auto waarmee Max Verstappen op jacht moet gaan naar zijn eerste Formule 1 wereldtitel. Wat het meeste opviel was de tijdelijke kleurstelling. Zwart en blauw voerde de boventoon en veel fans waren best enthousiast, maar toch blijft Red Bull bij de vertrouwde paintjob die we kennen van vorig jaar.

Overwegend blauw, een rode stier, gele accenten en heel groot ‘Red Bull’ op de zijkant. Zoals je kunt zien is er weinig veranderd ten opzichte van de RB13. Het voornaamste verschil is dat Aston Martin wat prominenter aanwezig is. Verrassend is dat natuurlijk niet aangezien de volledige naam van het team dit seizoen ‘Aston Martin Red Bull Racing’ is.

De RB14 van Red Bull Racing in de officiële kleuren Daniel Ricciardo en Max Verstappen
Red Bull Content Pool


Max Verstappen morgen in actie

Wat ons betreft had de RB14 wel wat spannender gemogen, maar laten we hopen dat de prestaties wel knallend zijn. Na het rampseizoen met de RB13 is het tijd voor Max Verstappen en Daniel Ricciardo om te gaan knallen. Gaat de RB14 wel een winnende auto worden? Daar weten we later deze week waarschijnlijk meer over, want vandaag begint de eerste testweek in Barcelona.

Op dit moment is, zoals je hieronder kunt zien, Ricciardo begonnen aan zijn eerste testrondjes in de RB14. Morgen zal Max Verstappen voor het eerst in actie gaan komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Red Bull toont de officiële kleuren van de RB14
Sluiten