Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 22 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Droom occasion: Range Rover Evoque voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands Land Rover Range Rover Evoque 2.2 SD4 4WD Prestige Business Edition voor een scherpe prijs.

Tweedehands Land Rover Range Rover Evoque

Als je mensen vraagt naar hun favoriete auto, zul je aardig wat mensen een Range Rover Evoque horen zeggen. Enorm veel comfort, heerlijk uiterlijk en hij rijdt als een parel. Voor die mensen hebben we goed nieuws: deze matzwarte occasion is te koop voor een scherpe prijs.

occasion, tweedehands, range rover evoque, scherpe prijs

Deze tweedehands Land Rover Range Rover Evoque 2.2 SD4 4WD Prestige Business Edition, om het beestje maar eens bij zijn volledige naam te noemen, valt direct op door zijn matzwarte kleur. Kan twee kanten op: you love it, or you hate it. Feit is dat het niet aan deze luxe auto is af te zien dat hij uit 2015 stamt. Perfect in de lak, ook het interieur is nog in zeer goede staat. De binnenkant van deze occasion kan wat luxer en moderner, maar dat is een detail.

Occasion om comfortabel in te cruisen

Kijk je onder de motorkap van deze occasion, dan kun je ook niet ontevreden zijn. De 2.2 viercilinder-dieselmotor heeft een vermogen van 190 PK en een koppel van 420 Nm. In 8,5 seconden trek je op tot een snelheid van 100 kilometer per uur, maar deze heerlijke tweedehands Range Rover Evoque is vooral een auto om lekker in te cruisen. De topsnelheid ligt rond de 195 kilometer per uur.

Scherpe prijs

Komen we uit bij het prijskaartje van deze matzwarte occasion. Deze tweedehands Land Rover Range Rover Evoque 2.2 SD4 4WD Prestige Business Edition staat te koop voor 42.500 euro en dat is een scherpe prijs. Uiteraard valt er nog wat te onderhandelen. Meer informatie over dit bakbeest vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom occasion: Range Rover Evoque voor een scherpe prijs
Sluiten