November wordt binge-maand! Deze 13 films en series komen naar Netflix

Nieuw op Netflix

Oktober loopt op z’n eind en dat betekent dat we vooruit kunnen blikken op november. Ook in de voorlaatste maand van het jaar is het weer feest voor de fanatieke binge-watchers, want Netflix komt met een hele berg nieuwe films en series. Dat wil je natuurlijk niet missen en daarom hebben wij de meeste interessante titels voor je op een rijtje gezet.

Om het een beetje overzichtelijk te maken hebben we de nieuwe releases voor je ingedeeld per week. Zo weet je precies wanneer je op de bank moet zitten om de nieuwe titels te kunnen zien. Dat zijn er nogal wat, want naast een paar filmklassiekers komen er ook volledig nieuwe series. En dat zijn zeker niet de minste!

Zo kunnen we gaan genieten van het zesde en laatste seizoen van House of Cards, maar ook van een nieuwe reeks afleveringen van The Sinner. Dit is pas het topje van de ijsberg, want Netflix gaat ons met nog veel meer moois verwennen. klik hieronder op ‘volgende’ om de lijst chronologische door te lopen of klik direct op het weeknummer om te ontdekken welke films en series er naar Netflix komen.

Zoals je ziet ontbreken week 3 en 4, want Netflix heeft nog niet bekend gemaakt welke nieuwe titels in de tweede helft van november gaan verschijnen. Zodra dit bekend wordt gemaakt, laten we je dat natuurlijk direct weten. Gelukkig worden we in de eerste twee weken al overspoeld met nieuwe releases die het kijken meer dan waard zijn. Klik dus meteen verder om te ontdekken wat je straks kunt gaan kijken.

Inhoud

Reageer op artikel:
November wordt binge-maand! Deze 13 films en series komen naar Netflix
Sluiten