The North Face komt met 2.0 versie van de Apex Flex GTX

The North Face introduceert de Apex Flex GTX 2.0, een vernieuwde versie van de Apex Flex GTX-jas. Deze lichtere, meer gestroomlijnde versie van het waterbestendige jack is onderdeel van de SS18-collectie en is qua stijl opgefrist met kleuren voor in de bergen.

De technologie die de basis vormt van de Apex Flex werd vorig jaar voor het eerst gebruikt door The North Face. Met een volledig waterbestendige shell, de zachte katoenen stof aan de binnenzijde en de Flexible Woven GORE-TEX 3L-stof combineert het jack functionaliteit met comfort.

the north face, apex flex, gtx

De Apex Flex GTX 2.0 is met een gewicht van 800 gram maar liefst 40 gram lichter dan zijn voorganger, maar behoudt alle opvallende kwaliteiten. Ook biedt het jack 12 procent meer ademend vermogen. De drager profiteert door dit lagere gewicht van een weer net even wat meer bewegingsvrijheid.

De Apex Flex GTX 2.0 is verkrijgbaar in zowel een mannen- als een vrouweneditie, en in verschillende levendige kleuren. Het jack is op dit moment online en in de winkel verkrijgbaar.

Reageer op artikel:
The North Face komt met 2.0 versie van de Apex Flex GTX
Sluiten