Het perfecte overhemd: het Nederlandse kledingmerk NØLSON maakt ze

Op werk moet je doorgaans toch even nét iets anders voor de dag komen dan je in je buiten-werk activiteiten. Dit kan voor een obstakel zorgen in je tijdschema. Niet als het NØLSON ligt. Het Nederlandse kledingmerk met een Zweeds uiterlijk, bestaat pas sinds 2015, maar grote kans dat je er al eens iets van gehoord of gezien hebt.

De oprichter, Nicolaas, heeft er namelijk voor gezorgd dat men tijd bespaart op het omkleden (dat hoeft dus niet meer). Want met de hemden van NØLSON zie je er zowel op werk, als in je privé, dashing uit. Naast het besparen van tijd, bespaar je ook geld, het merk hanteert namelijk een zeer schappelijke prijs. De overhemden van 100% katoen beginnen vanaf 49 euro. Wat bijzonder is, sinds de kwaliteit hoogwaardig is en ook eerlijk gemaakt wordt in een eigen atelier in Shanghai.

Nolson overhemden

Barrières doorbreken

Nicolaas had een duidelijke missie: de barrière tussen formeel en casual doorbreken. We kunnen met recht zeggen dat dat gelukt is! De shirts hebben een perfecte snit en pasvorm. Ze zijn daarnaast gemaakt van hoogwaardige katoen. Fijn, want dat wordt niet zweten als je een jasje draagt. De overhemden komen in meerdere fijne, overal-bij-passende kleuren waardoor je ze kan combineren met elk item uit je huidige garderobe. Van nette broek tot spijkerbroek, met NØLSON ben je ’s ochtends snel klaar met het uitzoeken van je outfit.

NØLSON is er voor de creators

Naar eigen zeggen richt het kledingmerk zich vooral op young urban professionals, die werkzaam zijn in de creatieve sectoren. “Speciaal voor de creators van deze generatie met een visie en ambitie hebben wij het perfecte overhemd ontwikkeld voor casual en formele gelegenheden.”

Werk je in de financiële sector? Dan menen wij dat je met NØLSON nog steeds goed voor de dag komt. De shirts zijn perfect voor werkplekken waar een informele sfeer de norm is. En het mooie is dat Nicolaas zelf zo’n creator is en dus zélf de doelgroep is. Iets wat zijn producten meer dan ten goede komt.

Maak een onvergetelijke indruk deze feestdagen

Goed, met NØLSON kun je elke dag, overal wel een goede indruk maken, maar het is wel extra lekker om de shop eens te bezoeken voor de aankomende feestdagen. Eerste keer met je vriendin mee? Kerstdiners en -borrels van klanten? Nog even die kerstbonus binnenhalen bij je baas? In een shirt van NØLSON zal het aan je voorkomen in ieder geval niet liggen!

En, met de schappelijke prijs-kwaliteitsverhouding is het ook een topcadeau om te vragen van je familie of vriendin. Staat ‘ie eerst mooi bij de boom en vervolgens om jouw lijf. Nog een extra pluspunt: voor de Kerstdagen krijg je een gratis velvet strik (t.w.v. €19.95) cadeau bij aanschaf van 2 shirts. Wij weten in ieder geval wat we 1e en 2e Kerstdag aan hebben.

Meer weten? Alles over NØLSON vind je op hun website.

In samenwerkingmet NØLSON

Reageer op artikel:
Het perfecte overhemd: het Nederlandse kledingmerk NØLSON maakt ze
Sluiten