Redactie
Redactie Stuff 14 feb 2017

Return of the king: De Nokia 3310 komt terug

Slim: Nokia brengt de ‘onverwoestbare’ Nokia 3310 terug. Over een week of twee volgt de officiële onthulling. Het toestel is vooral bedoeld als tweede telefoon.

Het terugbrengen van de Nokia 3310 zou wel eens een slimme move kunnen zijn van het Finse bedrijf. Wij zijn niet overtuigd van de waarde van een terugkeer van de telefoonbouwer, maar met zo’n retrotoestel zouden zij best wel eens kunnen scoren.

Bedoeld als tweede toestel

Veel mensen hebben nostalgische gevoelens bij de 3310. Wie behoefte heeft aan een tweede telefoon zonder poespas, zit met dit toestel goed. Je gaat als het ware bijna 20 jaar terug in de tijd met een telefoon die je eigenlijk alleen kunt gebruiken om mee te bellen. Oh, en hij hoeft natuurlijk niet vaak aan de lader!

Een doelgroep zal er ongetwijfeld zijn, want veel mensen hebben behoefte aan een tweede telefoon (of tweede nummer), om bijvoorbeeld zakelijk en privé te scheiden. Dat niet iedereen daarvoor een bijna duizend euro kostende smartphone aan wil schaffen, is logisch. Voor nog geen zes tientjes moet je deze Nokia 3310 op de kop kunnen tikken.

Reageer op artikel:
Return of the king: De Nokia 3310 komt terug
Sluiten