Thomas Aalderink
Thomas Aalderink | LinkedIn Stuff 21 december 2018

Dit noise cancelling hondenhok is het ultieme kerstcadeau voor je doggo

De jaarwisseling komt eraan en dat betekent dat er weer voor een vermogen de lucht in gaat. Nederlanders houden van vuurwerk en investeren zonder problemen een maandsalaris om 2019 knallend te beginnen. Leuk voor ons en de verkopers, maar niet iedereen is er blij mee. Al dat geknal is een nachtmerrie voor de meeste honden. Gelukkig heb je vanaf nu geen drugs meer nodig om je hond een rustig oud en nieuw te geven.

Honden en veel andere huisdieren hebben een veel beter gehoor dan wij. Het is dan ook niet zo gek dat ze veel meer last hebben van al die knallen. Behalve dat het vervelend voor ze is, kan het ook leiden tot onnodig veel stress. Als hondenbezitter wil jij je trouwe viervoeter het liefste al die ellende besparen. Dat kan nu gelukkig dankzij Ford, want zij komen met een heel bijzonder hondenhok.

Noise cancelling voor je hond

Deze is namelijk niet alleen ontzettend tof om in je woonkamer te hebben, maar ook nog eens uitgerust met noise cancelling. Microfoons detecteren het geluid buiten het hok, zoals (illegaal)vuurwerk, en produceren een tegengeluid. Deze heeft precies de omgekeerde frequentie waardoor het geluid verdwijnt. Daarnaast vangt het hok ook trillingen op en is hij voorzien van ventilatie.

Ford Noise-Cancelling Kennel

Inspired by our Active Noise Control technology we’ve built a safe quiet space for man’s best friend.

Noise cancelling ken je waarschijnlijk wel van de koptelefoons, maar waarom is het een automerk dat met dit hondenhok komt. Een fabrikant als Sonny of Bose was toch veel logischer geweest? Niet helemaal, want in sommige auto’s van Ford kom je deze techniek ook tegen. Zo is de nieuwe Ford Edge SUV uitgerust met noise cancelling.

Helaas nog niet te koop

Gun jij je viervoeter een rustige jaarwisseling, dan zul je dit jaar toch gewoon een pilletje voor hem of haar moeten halen. Het noise cancelling hondenhok van Ford is namelijk slechts een prototype om hun techniek te laten zien. Er is er dus maar één en die is niet te koop. Helaas, maar wie weet pakt iemand dit idee op en kan je doggo volgend jaar ondanks het vuurwerk wel rustig doorslapen.

Gelukkig kun jij wel genieten van noise cancelling. Wij hebben namelijk uitgezocht wat de beste koptelefoon van 2018 is. Benieuwd? Klik dan hier.

Engadget

Reageer op artikel:
Dit noise cancelling hondenhok is het ultieme kerstcadeau voor je doggo
Sluiten