Herinner je de Twitter-date van proftennisser Genie Bouchard nog? Die zijn nog steeds samen!

Je kunt het je misschien nog wel herinneren. Begin dit jaar wist een doodgewone kerel een date te regelen met de bijzonder fraaie tennisster Genie Bouchard. Hij kreeg dit door elkaar door middel van een weddenschap via Twitter. Iedereen dacht dat het bij die ene keer zou blijven. Niet dus, deze casanova gooide al zijn charmes in de strijd en is nog steeds samen met de blonde schone.

In eerste instantie ging ook Genie zelf er vanuit dat dit een leuk eenmalige uitje zou worden met een fan. Ze gingen samen naar een basketbalwedstrijd en daar werd ze verrast door de 20-jarige John Goehrke. De jongen met wie ze een weddenschap aanging tijdens de Super Bowl bleek oprecht een leuke gast te zijn. “Ik had dit niet verwacht, maar ik ben er heel blij mee. Er gaat dan ook zeker een tweede date komen”, aldus Genie.

Held ??

Inmiddels zijn we ruim tien maanden verder en het duo is opnieuw samen gespot. Op het strand van Miami genoten ze van de zon. Daarnaast hebben ze zelf op Twitter laten weten dat ze wel vaker afspreken. Het begint er dus echt op te lijken dat deze weddenschap een hele mooi afloop gaat krijgen voor John. Waarschijnlijk ging hij er, toen hij de Tweet verstuurde op 6 februari, vanuit dat hij niet eens een reactie krijgen. Nu date hij met de tennisster die dit jaar in de Swimsuit editie van Sports Illustrated stond. Wat een held!

Reageer op artikel:
Herinner je de Twitter-date van proftennisser Genie Bouchard nog? Die zijn nog steeds samen!
Sluiten