Nog meer streaming plezier: Film1 lanceert eigen streamingdienst

Je zou denken dat met de aanwezigheid van streamingdiensten als Netflix, Pathé Thuis (check hier welke films je daar nu kunt bekijken) en Videoland je ongeveer alle films tot je beschikking hebt. Zeker nu ook Disney al in een vergevorderd stadium is wat betreft het aanbieden van haar producties via de streamingtechnologie, is het al redelijk vol. Mooi niet. Film1 komt er aan met een geheel eigen premium dienst waarbij je de nieuwste films kan kijken wanneer het jou uitkomt. Zo kun je nu al kijken naar films als Blade Runner 2049, Spider-Man: Homecoming en Baby Driver.

De premium filmservice maakt het mogelijk om een keuze te maken uit honderden exclusieve films uit het overweldigende assortiment van Film1. De nieuwe service kent weinig restricties en kent een aantrekkelijke tariefstructuur. Voor een maandbedrag van 7.99 euro kijk je dus onbeperkt naar alle films van Film1. Je kan ook kiezen voor een jaarbedrag, je betaald dan slecht 79,90. In dat geval krijg je dus twee maanden gratis kijkplezier.

Kijken zonder beperkingen

Voor het nieuwe streamingproductie gelden geen restricties, je kunt de abonnementsgegevens dus delen met je partner of schoonfamilie. De enige beperking is dat je met één account aangemeld kunt zijn op maximaal vier apparaten. Film1 is zeer content met de huidige uitbreiding van haar diensten pakket.

Oscar Kales, Director Operations bij Film1 zegt hierover het volgende: “Het nieuwe abonnement is een mooie toevoeging op onze bestaande samenwerking met tv-aanbieders. Het biedt consumenten een nieuwe manier om altijd de nieuwste films te kijken via hun favoriete apparaat. Huidige abonnees behouden dezelfde functionaliteiten waaronder vier lineaire kanalen via de settopbox. Ze krijgen ook de update van de nieuwe app, waarmee het nog eenvoudiger wordt om on demand en lineair te kijken.”

Reageer op artikel:
Nog meer streaming plezier: Film1 lanceert eigen streamingdienst
Sluiten