No Time To Die trailer: maak kennis met Rami Malek als bad guy

Afgelopen maandag werd er in de vorm van een teaser al een klein tipje van de sluier opgelicht. Nu is het moment eindelijk daar en is de volledige trailer van No Time To Die een feit. Die is zeker de moeite waard, want we maken eindelijk kennis met Safin. De door Rami Malek gespeelde bad guy uit vijfentwintigste James Bond film.

De No Time To trailer zit vol elementen die fans bekend zullen voorkomen. Prachtige locaties, Daniel Craig, Aston Martins, mooie vrouwen, knokpartijen, keiharde actie en bizarre achtervolgingen. De nieuwe James Bond film heeft het allemaal, maar wat deze trailer zo interessant maakt, zijn de dingen die we nog niet gezien hadden.

De nieuwe 007

Zo zien we eindelijk de nieuwe 007 in actie. Deze rol is niet langer voor Daniel Craig, maar voor Lashana Lynch. Uit de trailer wordt duidelijk dat ze beiden niet zo goed zijn in samenwerken. Helden uit het verleden moeten plaats gaan maken voor de jonge garde. En dat geldt niet alleen voor de functie van 007, maar ook voor de bad guy.

We zien de door Christoph Waltz gespeelde Ernst Stavro Blofeld (de kwade genius uit Spectre) nog wel in de nieuwe trailer voorbij komen, maar in No Time To Die zit hij achter slot en grendel. Er is namelijk een nieuwe bad guy opgestaan en die maakt direct indruk.

Rami Malek als Safin

We wisten al dat Rami Malek was gecast om Safin te gaan spelen en inmiddels is er ook best wel wat bekend over hem. Toch was het moeilijk om in te schatten wat voor soort slechterik hij gaat zijn. Nu zien we hem eindelijk in actie en kunnen we wel stellen dat James Bond er een iconische slechterik bij heeft gekregen.

Met zijn verminkte gezicht en witte masker boezemt hij direct angst in. Ook zijn teksten in de trailer maken duidelijk dat Safin een man is die iedereen uit de weg ruimt die tussen hem en zijn doel komt. Wat dat doel precies is, moet nog blijken. Wat we wel weten is dat Safin kampt met god complex en dat het casten van Rami Malek een uitstekende zet is geweest.

Releasedatum No Time To Die

Of dit uiteindelijk gaat leiden tot een episch slot van Daniel Craigs carrière als James Bond gaan we zien op 3 april 2020. Vanaf dan draait No Time To Die namelijk in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
No Time To Die trailer: maak kennis met Rami Malek als bad guy
Sluiten