No Time To Die door coronavirus maanden uitgesteld: ‘I must be dreaming’

‘I must be dreaming’, zou James Bond zeggen. Maar het is toch echt zo: No Time To Die wordt uitgesteld vanwege het coronavirus.

No Time To Die uitgesteld om coronavirus

De première van de 25e James Bond-film is van april opgeschoven naar 12 november. Dat hebben de producenten en filmstudio’s MGM en Universal woensdag bekendgemaakt. De beslissing heeft volgens verschillende Amerikaanse media te maken met het feit dat vanwege het coronavirus in verschillende landen bioscopen zijn gesloten en dat minder mensen naar de bioscoop zullen gaan.

Een groep fans schreef maandag al een open brief aan de makers van No Time To Die met het verzoek de film uit te stellen vanwege het virus. Doordat overal ter wereld grote groepen fans naar de bioscoop zullen gaan, zou het virus zich gemakkelijker kunnen verspreiden, zo vreesden ze.

De laatste film van Daniel Craig als James Bond

Dan maar even inlezen over de laatste film met Daniel Craig als James Bond. Het watertanden duurt door het coronavirus wat langer, dit is alles wat je moet weten over No Time To Die.Tegenwoordig kom je als filmmaker niet meer weg met alleen een mannelijke held en een vrouwelijke seksbom. Ook James Bond gaat met de tijd mee. In No Time To Die wordt er dan ook gebroken met een aantal tradities.

Zo zie je elektrische auto’s, een vrouwelijke 007 en is de Bond Girl ingeruild voor een Bond Woman. Met voorgangers als Sean Connery, Roger Moore en Pierce Brosnan was de keuze voor de ongepolijste Daniel Craig als James Bond in 2006 een stijlbreuk. Maar het grote publiek sloot de Engelse acteur na Casino Royale direct in de armen. Lees hier zes belangrijke feiten over de 25e James Bond-film.

? Check ook: Coronavirus: vijf films en series over virusuitbraken die je gezien moet hebben

Reageer op artikel:
No Time To Die door coronavirus maanden uitgesteld: ‘I must be dreaming’
Sluiten