Deze 10 films kun je nu streamen op NLZiet (en nog veel meer)

Als je een film wilt kijken, dan slinger je al snel Netflix of Disney+ aan. Ja, op de reguliere televisiezenders zijn in een week vele topfilms te kijken, maar dan moet je maar net tijd hebben op dat moment, en trek hebben in reclameblokken.

NLZiet: TV en meer

Toch is er een middenweg, een oplossing voor dat probleem: NLZiet, een streamingdienst die veel te weinig mensen kennen. Je kunt met NLZiet live televisie kijken maar ook films, series en televisieprogramma’s terugkijken. Zonder reclame. De content van RTL XL en NPO Start Plus staat er zelfs op.

Daardoor kun je opeens alle topfilms die alle grote Nederlandse zenders uitzenden gewoon kijken wanneer jij wilt. Zonder reclame. Tel die allemaal bij elkaar op en je hebt altijd een enorme waslijst aan topfilms klaar staan in de app. Zelf proberen? Via deze link kun je gratis NLZiet testen.

We zetten alvast 10 films op een rijtje die je direct kunt gaan streamen.

Borg/McEnroe

Sportfans opgelet! Deze sportfilm volgt de rivaliteit tussen Bjorn Borg en John McEnroe, in de jaren zeventig en tachtig. Allebei meesters in de technische aspecten van tennis, maar verder totaal verschillende persoonlijkheden. Borg was koel, haast emotieloos, waar McEnroe een stuk wilder was. De grote climax? Hun legendarische Wimbledon-finale van 1980.

School of Rock

Gitarist Dewey Finn wil de rockwedstrijd Battle of the Bands winnen. Hij is echter uit zijn eigen band getrapt, en zit nu vooral depressief thuis. Ook stapelen de rekeningen zich op. Wanneer zijn huisgenoot gebeld wordt met de vraag of hij als leraar in wilt vallen, besluit Dewey zich als hem voor te doen en de kans aan te grijpen. Is de liefde voor rock ’n roll genoeg om te slagen?

Blade, Blade 2, Blade 3

Deze week wordt de Blade-trilogie op de televisie uitgezonden, op tijdstippen waar lang niet elke Marvel-fan vrolijk van zal worden. Gelukkig kun je met NLZiet de drie films checken wanneer je wilt. Wesley Snipes speelt Blade, half mens half vampier. Zijn moeder werd tijdens de zwangerschap gebeten door een vampier. Blade wilt als vampierjager wraak nemen en begint te jagen op de vampiers die vrijwel elke organisatie hebben geïnfiltreerd. Hun doel? De aarde in handen krijgen. Een mooie voorbereiding op de nieuwe Blade-film waarmee Marvel komt!

Gladiator

Commodus, de boosaardige opvolger van Marcus Aurelius, veroordeelt de Romeinse generaal Maximus ter dood. De generaal weet maar net te ontsnappen, maar zijn vrouw en kind worden wel vermoord. Hij wordt uiteindelijk gevonden door slavenhandelaren, die hem vervolgens doorverkopen aan een gladiatorenmeester. Maximus besluit er alles aan te doen om zich op te klimmen in de brute en bloeddorstige wereld, met als doel om uiteindelijk de ultieme wraak te nemen op de keizer.

Jurassic Park

Tja, Jurassic Park hebben we allemaal al tig keer gezien, maar het blijft uitstekend vermaak. Wetenschappers krijgen het voor elkaar om dinosauriërs te klonen. Een miljonair besluit een groot park te bouwen waar consumenten ook de gekloonde beesten kunnen bewonderen. Een select groepje krijgt alvast de kans om het park te bezoeken. Na een onweersbui valt de stroom uit en weten de dinosauriërs te ontsnappen. Een hoogtepunt in de filmgeschiedenis, al was het maar om de baanbrekende special effects!

Dredd

Als je het over superheldenfilms hebt, dan is Dredd echt een ondergewaardeerd pareltje. Doodzonde, want fans van brute actiefilms kunnen op 95 minuten aan topvermaak rekenen. Judge Dredd (Karl Urban) is een meedogenloze rechter in Mega City One, een oase aan semi-beschaving op de verder verwoeste aarde. Daarbij moet je niet denken aan een oude man in een rechtszaal: Dredd gaat zelf op pad en executeert criminelen (waar nodig) gewoon ter plekke.

The Boondock Saints

Tijd voor nog zo’n heerlijke actiefilm die eigenlijk iedereen gezien zou moeten hebben: Boondock Saints, uit 1999. Met Willem Dafoe en Norman Reedus. Ja, uit The Walking Dead! De Ierse broeders MacManus denken een opdracht van god te hebben gekregen, om alle misdadigers in Boston uit te roeien. Ze gaan aan de slag, met succes. De media hemelt ze al helemaal op, maar ondertussen zit de FBI ze op de hielen.

London has Fallen

De Britse premier is onder mysterieuze omstandigheden overleden in Londen. Op zijn begrafenis komen alle leiders van de westerse wereld. De beveiliging is top, maar een complot is gesmeed om ze stuk voor stuk te doden met een aanslag. Alleen de Amerikaanse president, zijn hoofd van de geheime dienst en een MI-6 agent kunnen het plan nog stoppen. Over de top spektakelwerk!

Beginnen met streamen? Check dan hier gratis NLZiet.

Reageer op artikel:
Deze 10 films kun je nu streamen op NLZiet (en nog veel meer)
Sluiten