Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 17 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Nike’s ‘Animal Instinct’ Air Jordan 3 bevat een dierentuin aan prints

Wij zijn bijzonder groot fan van de Animal packs van Nike en zijn blij dat het Amerikaanse sportmerk gewoon lekker blijft doorgaan met dierenprints. Zo lang ze maar niet van echt bont zijn. De nieuwste Air Jordan 3 sneakers gaan een stapje verder en bevatten niet één dierenprint, maar de prints van een complete dierentuin.

Afgelopen zomer bracht Nike alweer zijn derde Animal Pack uit, bestaande drie modellen; een bruin-witte koeienprint met een groene swoosh en veters, een panterprint met een oranje swoosh en veters en een tijgerprint mete een blauwe swoosh en veters. Coole sneakers, maar nu aandacht voor de Nike ‘Animal Instinct’ Air Jordan 3.

Nike ‘Animal Instinct’ Air Jordan 3

Wat direct opvalt aan dit nieuwe model is de gumzool, die ook op de hiel pontificaal zichtbaar is. Dit type zool komt eigenlijk nooit voor op een model van Nike Air Jordan. De sneakers, volledig bewerkt met nepbont, hebben een zwarte basis met de print van een zwarte panter. Daarbij wordt de neus gesierd met een panterprint, het bovenwerk met een tijgerprint en de hiel met een cheetah- en zebraprint. Althans, dat is onze interpretatie.

Animal Instinct, NIKE Air Jordan 3

Compleet Air Jordan animal pack op komst?

De geruchten gaan dat er meer varianten komen komen als onderdeel van een ‘Nike Air Jordan Animal Pack’. Hier is echter nog geen officiële aankondiging van geweest. We houden je uiteraard op de hoogte. Laat je nu vast inspireren door de foto’s. Je koopt deze net uitgekomen sneakers voor 225 euro.

Animal Instinct, NIKE Air Jordan 3
Animal Instinct, NIKE Air Jordan 3
Animal Instinct, NIKE Air Jordan 3
Animal Instinct, NIKE Air Jordan 3

Animal Instinct, NIKE Air Jordan 3
Afbeeldingen: Nike

Sneakers van het jaar 2019

Tot het einde van het jaar 2019 behandelen we de vetste sneakers van het jaar. Uiteindelijk sommen we alle modellen op in een #winning lijstje. Wellicht zie je de Nike ‘Animal Instinct’ Air Jordan 3 dus nog een keer voorbij komen. Bekijk hier deel 1, de Air Force 1 Gore-Tex.

? Check ook: Dierenvriend Elon Musk komt met geniale dog-mode voor je Tesla

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nike’s ‘Animal Instinct’ Air Jordan 3 bevat een dierentuin aan prints
Sluiten