Nike dropt twee paar witte sneakers voor een aangename prijs

Nike heeft deze week twee paar witte sneakers gelanceerd, die je voor een aangename prijs koopt. Perfecte zomerschoentjes voor erbij. Maak kennis met de nieuwe Court Vintage Premium en Court Air Max Vapor Wing Premium.

Alweer bijna twee weken geleden was het Air Max Day 2020 en werd er door Nike een reeks sneakers gelanceerd waarvan een paard de hik krijgt. Als gevolg gingen er ook heel wat modellen in de online sale. Maar als je wel even klaar bent met alle luchtkussentjes en toe bent aan een paar klassieke witte sneakers, dan komt deze week als gelegen.

Nike Court Vintage Premium sneakers

De Nike Court Vintage Premium sneakers zijn gebaseerd op de tennisschoenen én de sfeer op tennisparken in de jaren 80; ongedwongen en stijlvol. De schoen is gemaakt van soepel leer en beschikt over een subtiele zwarte swoosh met daarop in oranje letters ‘Nike’. Ingetogen en subtiel, ook wel eens lekker.

Nike Court Vintage Premium, witte sneakers
(Afbeelding: NikeNL)
Nike Court Vintage Premium, witte sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

Je koopt de witte sneakers voor een nieuwprijs van 75 euro en dat is natuurlijk relatief weinig geld voor dat paar broodnodige en witte Nike sneakers.

Court Air Max Vapor Wing Premium

Naast het bovenstaande model heeft Nike ook de Court Air Max Vapor Wing Premium gelanceerd. Hierbij is de swoosh wat minder subtiel aanwezig, al valt het nog mee. Het logo lijkt in ieder geval gestikt, doordat het geperforeerd is. Verder heb je iets meer comfort dankzij de Air Max-zool. De ronde veters en het klassieke tennislogo van Nike op de tong maken de schoenen af.

witte sneakers, nike court air max vapor court
(Afbeelding: NikeNL)
witte sneakers, nike court air max vapor court
(Afbeelding: NikeNL)

Ook deze witte Nike sneakers hebben een aangename prijs. Je betaalt er 100 euro voor.

Witte sneakers schoonmaken

Koop je nooit witte sneakers omdat ze snel vies worden? In dit artikel lees je hoe je ze schoonmaakt en ook schoon houdt.

Check ook: Pensionado’s rocken in geniale campagne Aimé Leon Dore x New Balance

Reageer op artikel:
Nike dropt twee paar witte sneakers voor een aangename prijs
Sluiten