Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 15 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Nike-sneakers met korting: 5 verse modellen in de midsummer sale

Nieuwe week, nieuwe Nike-sneakers. Met korting, want er wordt alvast een dik voorproefje gegeven op de midsummer sale.

Vorige week onthulde Nike onder meer de langverwachte Space Hippie-sneakers en de Jordan Max 200. En waar nieuwe sneakers komen, verdwijnen oudere modellen in de sale.

Vijf Nike sneakers in de midsummer sale

In week 25 neemt Nike vast een proefje op de midsummer sale. Vier sneakers en één paar hardloopschoenen met behoorlijke korting.

1. Nike React Sertu

Nike React Sertu, sneakers, korting, midsummer sale
(Afbeelding: NikeNL)
Nike React Sertu, sneakers, korting, midsummer sale
(Afbeelding: NikeNL)

React Sertu komt voort uit The 10th, een nieuw label dat beproefde werkkleding combineert met innovaties van Nike. Stijlvolle en uiterst comfortabele sneakers de je anderen niet zo snel ziet dragen. Het beige model met oranje veters is afgeprijsd van 150 naar 96,47 euro. Het donkere model met de gekleurde bovenkant is afgeprijsd naar 104,97 euro en bij Sneaker District zelfs naar 95 euro.

2. Air Max Tailwind IV

nike air max tailwind IV, sneakers, korting, midsummer sale
(Afbeelding: NikeNL)

Het model Air Max Tailwind IV is in verschillende kleurcombinaties te koop met behoorlijke korting. Volledig wit of zwart, maar ook kleurcombinaties zoals het model dat je hierboven ziet. Lekkere schoen met een heerlijke jaren 90 vibe. De nieuwprijs is 170 euro, maar tijdens de midsummer sale betaal je 110,97 euro.

3. Nike P-6000

(Afbeelding: NikeNL)

Het model Nike P-6000 is geïnspireerd op de vroege jaren 2000. Prettige dad shoes die zijn afgeprijsd van 110 naar 76,97 euro.

4. Nike Shox TL

shox-tl-herenschoen-KRzdN6
(Afbeelding: Nike NL)

Toch liever schokbrekers onder je voeten? De heruitgave van deze iconische sneakers uit 2003 koop je nu met korting. Zowel in het wit als zwart is de Shox TL nu afgeprijsd van 170 euro naar 108,97 euro.

5. Nike Joyride Dual Run

Nike Joyride Dual Run, hardloopschoenen, korting, midsummer saler
(Afbeelding: NikeNL)

Ook een paar lekkere hardloopschoenen in het voorproefje op de midsummer sale. De kleine pareltjes van foam onder de voet zorgen samen met de traditionele demping in de voorvoet voor een ontzettend soepel gevoel dat zich aanpast aan je voet. Het model Joyride Dual Run is afgeprijsd van 130 naar 78,47 euro en daarmee krijg je behoorlijk wat korting.

Check ook: Vans en National Geographic lanceren sneakers vol dieren en natuur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nike-sneakers met korting: 5 verse modellen in de midsummer sale
Sluiten