Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 24 aug 2020

Nike-sneakers met korting dankzij nieuwe kortingscode

Nike strooit met korting op sneakers en andere items. Ditmaal krijg je met de kortingscode BTS25 25 procent korting.

De kortingscode werkt op de door Nike geselecteerde artikelen uit het hele assortiment. Wij richten ons hier op sneakers en hebben alvast een selectie voor je gemaakt.

Hoe werkt de kortingscode BTS25?

Je gaat naar de Nederlandse website van Nike, kiest een product en voert de kortingscode BTS25 25 in als er wordt gevraagd om een promotiecode. Dan zie je of de sneakers in aanmerking komen voor de korting. We hebben alvast vijf paar voor je uitgezocht. Lees hier meer over de code.

1. Nike Air Max 90

korting, kortingscode, nike air max 90, sneakers, releases, week 34
(Afbeelding: NikeNL)

Je zag deze nieuwe colorway van de Nike Air Max 90 al terugkomen in onze top 5 sneakers van de week 34 en hopelijk heb je ze niet direct gekocht. Nu heb je namelijk 25 procent korting en betaal je geen 139,99 maar 104,99 euro.

2. Air Max Plus III

air-max-plus-iii-herenschoen-Z4LkKl
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Air Max Plus III vernieuwt de legendarische Tuned Air-ervaring en verwijst naar de iconische kleurvervaging van de OG. De snelle look vlamt nog net zo hard als de eerste editie. Met de kortingscode BTS25 zijn deze sneakers afgeprijsde van 180 naar 135 euro.

3. Nike Air Max 97 SE

nike, sneakers, korting, kortingscode, air-max-97-se-herenschoen-mHQKM2
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Air Max 97 SE heeft hetzelfde geribbelde design als de OG die op Japanse kogeltreinen is geïnspireerd. Heerlijke versie, subtiele details en 25 procent korting. Afgeprijsd van 179,99 naar 134,99 euro.

4. Nike Air Monarch IV

(Afbeelding: NikeNL)

Nog op zoek naar een paar dad sneakers? Met de kortingscode BTS25 krijg je 25 procent korting op deze klassiekers. Afgeprijsd van 55 naar 41,25 euro. Verkrijgbaar in vier kleuren.

5. Air Max Plus

nike air max plus, sneakers, korting, kortingscode, bts25
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Air Max Plus heeft Tuned Air voor premium stabiliteit en ondersteuning. De schoen heeft dezelfde details die de OG Air Max Plus beroemd maakten, zoals Max Air-units, TPU-golven die op palmboombladeren lijken en een schacht in de middenzool die op een walvisstaart lijkt. Dankzij de kortingscode betaal je nu geen 169,99 maar 127,49 euro.

Meer Nike-sneakers met korting

Zoals gezegd zijn er nog veel meer sneakers en andere items waarop je 25 procent korting krijgt met de kortingscode BTS25. Bekijk de overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nike-sneakers met korting dankzij nieuwe kortingscode
Sluiten