Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 25 mei 2020

Nike geeft 30% korting op alles: 5 sneakers om direct te kopen

Het is weer eens zover: Nike heeft een kortingscode gelanceerd. Ditmaal krijg je 30 procent korting op alles (dat lees je goed) met de promotiecode NIKE30. We tippen vijf sneakers om direct te kopen.

Hoe werkt de kortingscode NIKE30?

Heel simpel: op de Nederlandse website van Nike zoek je naar sneakers of andere producten. Voor het afrekenen voer je de kortingscode NIKE30 in et voilà, je krijgt 30% korting. De actie loopt vanaf 25 mei tot en met 29 mei. Lees hier meer over de validatie en eventuele uitzonderingen.

1. Nike Air VaporMax Flyknit 3

air-vapormax-flyknit-3-herenschoen-k9MQp8, nike sneakers, korting, nike30
(Afbeelding: NikeNL)

Normaal gesproken kosten deze Nike sneakers 210 euro, maar met de code NIKE30 betaal je nog maar 147 euro. Ook verkrijgbaar in het wit en zwart-wit.

2. Nike Air Max 95 Essential

air max, nike sneakers, korting, code, nike30
(Afbeelding: NikeNL)

De modellen met de naam Nike Air Max 95 behoren nog altijd tot de meest verkochte sneakers. Jij bent nu spekkoper, want in plaats van 170 euro betaal je tijdelijk 119 euro. Dat is inderdaad 51 euro korting. Ook verkrijgbaar in het zwart.

3. Nike Air Max 90

air-max-90-herenschoen-lxfW9V
(afbeelding: NikeNL)

Dertig jaar na de eerste release is de Nike Air Max 90 terug ter ere van het nieuwe jaar. Een eenkleurige graphic die is geïnspireerd op de volkskunst van papier knippen, is een eerbetoon aan belangrijke momenten uit het verleden die ook samenvielen met het Jaar van de Rat. Opvallende metallic gold-accenten bevatten een symbolisch 2020-teken op de tong om het design, dat verwijst naar het begin van een nieuw decennium en een nieuwe dierenriemcyclus, compleet te maken. Normaal gesproken kosten deze sneakers 140 euro, maar met de code NIKE30 krijg je 30% korting en betaal je 98 euro.

4. Nike React Element 55

react element, nike sneakers, korting, kortingscode, nike30
(Afbeelding: NikeNL)

Dit moderne en comfortabele design heb je te danken aan ontwerper Darryl Matthews. Deze Nike sneakers kosten normaal gesproken 130 euro, maar je voelt hem al aankomen: je krijgt 30 procent korting met de kortingscode. Nu betaal je nog 96 euro.

5. Jordan Delta

Jordan Delta
(Afbeelding: NikeNL)
jordan delta
(Afbeelding: NikeNL)
jordan delta
(Afbeelding: NikeNL)

In plaats van de bekende Air Jordans, kun je ook dit nieuwe, stijlvolle en comfortabele model Jordan Delta kopen. Verkrijgbaar in twee verschillende kleurcombinaties. De nieuwprijs is 130 euro, maar na het invoeren van de code betaal je 91 euro. Aardig wat korting.

Meer Nike sneakers met korting

Mocht je salaris van deze maand nog niet gestort zijn, dan heb je nog even. De actie loopt tot en met 29 mei. Bekijk hier het overzicht van de nieuwste Nike sneakers waarvoor je de code NIKE30 kunt gebruiken.

Check ook: Fila eert The Notorious B.I.G. met schoenen en kledinglijn

Reageer op artikel:
Nike geeft 30% korting op alles: 5 sneakers om direct te kopen
Sluiten