7 Nike-sneakers met 30% extra korting op de sale

Nike strooit weer eens met korting op sneakers. Ditmaal krijg je met de kortingscode SUMMER30 30 procent extra over de sale.

De kortingscode werkt alleen op de door Nike geselecteerde artikelen uit het hele assortiment. Wij richten ons hier op de sneakers en hebben de parels voor je van de bodem gevist.

Hoe werkt de kortingscode SUMMER30?

Stel dat een paar sneakers is afgeprijsd van 200 naar 157,97 euro. Over het sale-bedrag krijg je dan nog 30 procent korting als je voor het afrekenen de promotiecode SUMMER30 invoert. In dit geval betekent dat er nog eens 47,39 euro extra afgaat, waardoor je nog maar 110,58 euro betaalt. De actie geldt ook bij meerdere modellen tegelijk, tot een maximum van vier.

1. Nike Air VaporMax 360

air vapor max, nike sneakers, korting, sale, kortingscode, summer30
(Afbeelding: NikeNL)

We beginnen met de Nike Air VaporMax 360, die in verschillende kleuren en met verschillende kortingspercentages te koop is. Voor het bovenstaande model gelden de bedragen uit het rekenvoorbeeld bij de uitleg over de kortingscode. Je koopt ze nu dus voor 110,58 euro. Dat bedrag zie je pas nadat je de code hebt ingevoerd.

2. Air Max 270 React SE

Nike Air Max 270 React SE
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Air Max 270 React SE is echt een heerlijk model, waarin modern design en comfort samenvloeien. Dit model heeft frisse kleuren en ventilerende, naadloze materialen op het bovenwerk. De vernieuwde Air-zool biedt extra demping. De sneakers zijn in de sale al afgeprijsd van 160 naar 112,47 euro. Na het invoeren van de kortingscode blijft er 78,73 euro over. Dat is behoorlijk wat korting op de nieuwprijs.

3. Jordan ‘Why Not?’ Zer0.3

jordan why not zer03 basketbalschoen
(Afbeelding: NikeNL)

Jordan ‘Why Not?’ Zer0.3 is de eigen basketbalschoen van NBA All-Star Russell Westbrook. De witte versie schoenen zijn afgeprijsd van 140 naar 98,47 euro en na het invoeren van de kortingscode van Nike ligt de prijs op 73,93 euro.

4. Air Max Tailwind IV

nike air max tailwind, sneakers, korting, sale, kortingscode, summer30
(Afbeelding: NikeNL)

Als we het over onderschatte sneakers hebben, hebben we het over de Air Max Tailwind IV. De heerlijke klassiekers uit de jaren 90 kregen onlangs een nieuwe look. In de sale afgeprijsd van 170 naar 111,47 euro. Met de kortingscode krijg je nog eens 33,44 euro extra korting, waardoor je nog maar 78,03 euro betaalt.

5. Nike Waffle Racer

nike waffle racer, sneakers, korting, sale, kortingscode
(Afbeelding: NikeNL)

Dit soort schoentjes zijn weer helemaal hot. En als je het nog niet helemaal zeker weet, probeer je het gewoon met de Nike Waffle Racer. Je betaalt na de extra 30% korting op de sale nog maar 42,33 euro. Ook verkrijgbaar in het wit met rode swoosh.

6. Air Max 200

air max 200
(Afbeelding: NikeNL)

Nog een paar Air Max met extra korting op de sale en ditmaal de 200. Niet het bekendste model, wel een stijlvolle basic in een lekkere kleurcombinatie. Je betaalt nu slechts 61,58 euro. En we vertellen het er nog maar een keer bij: die prijs zie je pas na het invoeren van de kortingscode.

7. Nike Signal D/MS/X

Signal D/MS/X, nike sneakers, korting, sale, kortingscode, summer30
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Signal D/MS/X is geïnspireerd op het slopen en opnieuw opbouwen van custom auto’s en fietsen en zet het idee van sportswear op zijn kop met stijl en attitude. Daarbij citeren we het sportmerk zelf. Verkrijgbaar in allerlei verschillende kleurcombinaties. Het bovenstaande model is in de sale al afgeprijsd van 130 naar 83,47 euro. Na het invoeren van de kortingscode betaal je nog 58,43 euro.

Meer Nike sneakers met extra korting op de sale

Hierboven zie je slechts een greep uit het aanbod aan Nike sneakers waarop je extra korting krijgt met de kortingscode. Bekijk hier het hele overzicht.

Check ook: New Balance-sneakers met fikse korting: 7 vette modellen in de sale

Reageer op artikel:
7 Nike-sneakers met 30% extra korting op de sale
Sluiten