Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 26 nov 2019

7 populaire Nike sneakers met dikke Black Friday-korting

Eigenlijk is het maar ruk dat al die hysterische Amerikaanse gebruiken overwaaien naar Nederland. Maar hé, als wij Nike-sneakers met korting kunnen kopen, doen we hypocriet als we zijn toch mee met Black Friday.

Nike sneakers met Black Friday-korting

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij en stunten winkels en merken met bodemprijzen. Thanksgiving slaan we in Nederland over, maar aan die vrijdag doen we gretig mee. Check deze door ons geselecteerde Nike-sneakers met behoorlijk wat korting.

Nike Air Max 720

nike air max 720, sneakers, korting, black friday

Om te beginnen met het populairste model van 2019, de Air Max 720. De comfortable sneakers kosten normaal gesproken 190 euro, maar inclusief de Black Friday-korting betaal je nog maar 94,97 euro. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dat zijn nog eens deals.

Nike Air Max 97

nike air max 97, sneakers, black friday, korting

Door naar het populairste model van 2018, de Air Max 97. Nog steeds heerlijke sneakers, vooral deze witte variant. Nu afgeprijsd van 180 naar 125,97 euro.

Nike Air VaporMax 2019

nike air vapormax, sneakers, korting, black friday

Weinig sneakers die zo lekker lopen als de VaporMax. Deze variant met originele neon-details is afgeprijsd van 190 naar 132,97 euro. Ook in andere kleuren verkrijgbaar met Black Friday-korting.

Nike Signal D/MS/X

Nike Signal D_MS_X, black friday, korting, sneakers

Niet het bekendste model, wel originele en uiterst comfortabele sneakers vol coole details. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, met 50 procent Black Friday-korting. Je betaalt nu 64,97 euro.

Nike Air Max 200

nike air max 200, sneakers, korting, black friday

Deze sneakers zijn geïnspireerd op door de aarde uitgestraalde energiepatronen, zoals stromende lava en de ritmische golven van de oceaan. Dat gezegd hebbende: je betaalt nu geen 125 euro, maar 87,47 euro voor dit model. Verkrijgbaar in allerlei kleurencombinaties.

Nike Air Max Tailwind IV

Nike Air Max Tailwind IV, sneakers, korting, black friday

Deze heruitgave van een klassieker uit de jaren 90 is ook verkrijgbaar in de nodige kleurencombinaties. Je krijgt 52 euro Black Friday-korting en betaalt nu nog 118,97 euro voor de sneakers.

Nike Epic React Flyknit 2

Nike Epic React Flyknit 2, sneakers, black friday, korting

De een koopt ze als hardloopschoenen, de ander als sneakers. Feit is het dat voelt alsof je zweeft als je loopt op deze schoenen. Nu geen 150, maar 97,47 euro. Verkrijgbaar in negentien kleuren.

Meer Black Friday-deals

Check ook deze Sonos-speakers, deze elektrische fiets en deze PS4-games. Allemaal met korting vanwege die Amerikaanse vrije dag.

Reageer op artikel:
7 populaire Nike sneakers met dikke Black Friday-korting
Sluiten