Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 26 mrt 2020

Air Max Day 2020: nieuwe Nike sneakers en iconen in een ander jasje

Het is Air Max Day 2020. Dat betekent dat er zeven paar nieuwe Nike sneakers en heel veel iconen van weleer te shoppen zijn.

Lockdown of niet, de dag van het jaar voor Nike vindt plaats op 26 maart. Dan maar online. Het is Air Max Day 2020, een dag die fans van sneakers omcirkeld hebben in hun agenda. Dit zijn de nieuwe schoenen en opnieuw uitgebrachte iconen.

7 nieuwe Nike sneakers tijdens Air Max Day 2020

Vorige week onthulde Nike al welke zeven nieuwe sneakers er vandaag worden gelanceerd. Dat zijn onder meer twee varianten van het model 2090, die gebaseerd zijn op de elektrische auto van de toekomst. Ook komt er een nieuw Duck Camo Pack. Juist, met camouflageprint. En dan is er nog een Air Max 90 Metallic Pack, bestaande uit zilverkleurige, goudkleurige en bronskleurige Nike sneakers. Lees hier meer over de modellen en shop ze hier. Goed voor de economie.

nike, air max day, sneakers, 2020
De zeven nieuwe Nike sneakers voor Air Max Day 2020 (Afbeelding: NikeNews)

Iconen van weleer

Daarnaast heeft het sportmerk voor Air Max Day 2020 een speciale landing page opgericht, waar je oude iconen kunt shoppen. Van de 1 tot de 90, 95, 97, VaporMax en 270; de Nike sneakers staan allemaal gerangschikt voor de fans.

air max day 2020, nike sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

Nieuwe Nike Air Max 90

Ook vind je de allernieuwste kleurcombinaties van het klassieke model uit 1990. Heerlijke sneakers, die je voor 140 euro koopt. Niet goedkoop, wel iconisch.

air max day 2020, nieuwe, nike sneakers, iconen, 26 maart
(Afbeelding: NikeNL)

En voor de ultieme fans van de schoenen met een swoosh en luchtkussen, is er in tekst, video en infographics nog aardig uitgebreid aandacht besteed aan de geschiedenis van de Nike sneakers die al meer dan dertig jaar tot ‘s werelds meest verkochte stappers behoren. Daarnaast kun je ook nog eens een persoonlijk ontwerp maken. Check de landing page voor Air Max Day 2020 hier.

Lees ook: New Balance 992 van Steve Jobs opnieuw uitgebracht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Air Max Day 2020: nieuwe Nike sneakers en iconen in een ander jasje
Sluiten