Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 22 mei 2019

Eerlijk is eerijk: de Nike Shox R4 Neymar JR sneakers zijn cool

Neymar JR is als voetballer een verschrikkelijk ventje, daar zullen weinigen het mee oneens zijn. Schwalbes, egoïsme, maniertjes en zo kunnen we een boek volschrijven. Wat we niet gaan doen, want we gaan het nu hebben over zijn eigen sneakers: Nike Shox R4 Neymar JR.

Nike Shox R4 Neymar JR sneakers

Eerlijk is eerlijk, we zijn fan van de Nike Shox R4 Neymar JR sneakers. Weer eens wat anders dan die Nike Air Max. De Nike Shox R4 debuteerde in 2000 en werd dankzij de onorthodoxe sci-fi look een unieke verschijning in de sneakergeschiedenis. “Het waren de schoenen van de toekomst”, zegt Neymar JR. In wezen klopt dat, want de sneakers zijn er nog steeds en ze zijn nu meer terug dan ooit.

De Nike Shox R4 Neymar JR sneakers zijn in twee kleurencombinaties verkrijgbaar. De favoriet van Neymar JR – en eerlijk gezegd ook van ons – is de zwarte schoen die de kleuren van een watermeloen spiegelt. “Een te gekke combinatie”, zegt de Braziliaanse voetballer van Paris Saint-Germain die deze zomer te zien is tijdens de Copa America in eigen land. “Hier hou ik van, deze ga ik zelf ook dragen.” Ja, die kennen we.

Nike Shox R4 Neymar JR sneakers

De andere kleurencombinatie is wat minder opvallend, maar minstens even stijlvol. Wit met rode details. Op beide varianten staat overigens Neymar op de tong, wat jou dan natuurlijk weer uitnodigt om een paar keer goed hard een bal te trappen. Wel uitkijken dat-ie niet door de modder is gerold bij deze witte variant. Check ook onze favoriete witte sneakers uit 2019 onder de 100 euro.

Nike Shox R4 Neymar JR sneakers

De Nike Shox R4 Neymar JR sneakers komen 30 mei uit op de website van Nike en bij geselecteerde verkooppunten.

De sneaker-trends van 2019

Waar vorige jaar de zogeheten dad shoes het ding waren, kent 2019 weer zijn eigen trends. Zo kun je dit jaar niet om canvas sneakers heen, check hier onze top 7. Daarnaast zien we weer meer kleurrijke sneakers in 2019, check hier onze top 7.

Reageer op artikel:
Eerlijk is eerijk: de Nike Shox R4 Neymar JR sneakers zijn cool
Sluiten