Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 12 feb 2020

Nike onthult nieuwe tenues én sneakers voor Space Jam 2

Nike heeft de nieuwe tenues voor zowel de Looney Tunes Squad als de Monstars onthuld voor Space Jam 2. Hetzelfde geldt voor de Nike LeBron 17 sneakers, die ook voor beide partijen uitkomen.

Terwijl de basketbalwereld nog rouwt om Kobe Bryant, gaat het leven verder. Niet alleen in de NBA, maar ook in de filmwereld. Space Jam 2, met een hoofdrol voor LeBron James, is namelijk in de maak. Dit is de opvolger van de gelijknamige animatie/live-actionfilm uit 1996, met onder anderen basketballer Michael Jordan en de Looney Tunes-personages in de hoofdrol. Voor de fans is het watertanden begonnen. Hier zijn de officiële tenues en sneakers voor beide teams.

Tenues Space Jam 2: Looney Tunes Squad vs. Monstars

In film zal een team van Loony Tunes en NBA-basketballers het weer opnemen tegen een team vol buitenaardse wezens met superkrachten. Daarbij speelt de Looney Tunes Squad in het wit met rode en blauwe accenten. De Monstars spelen in een prachtige kleur donkerblauwe met oranje accenten.

looney tunes squad, tenues, space jam 2, nike
space jame 2, tenues, shirts, jerseys, hempje, monstars

De nieuwe tenues zijn nog niet te koop, we houden je op de hoogte over de release.

Nike LeBron 17 ‘Tune Squad’

Ook de sneakers komen in de varianten van beide teams in Space Jam 2. De Nike LeBron 17 ‘Tune Squad’ is in de kleuren van het team onder aanvoering van Bugs Bunny en LeBron James. Dat is de zien aan de kleuren, maar ook aan de swoosh, die bestaat uit de vacht van Bugs Bunny.

le bron james, nike lebron 17, looney tunes squad, sneakers, 1
le bron james, nike lebron 17, looney tunes squad, sneakers, 1

Nike Le Bron 17 ‘Monstars’

Dan de sneakers die de Monstars gaan dragen in Space Jam 2. Stiekem gaan wij toch voor deze variant van het model Nike Le Bron 17.

nike lebron 17 monstars, sneakers, basketbal, space jam 2, lebron james

De sneakers komen 15 februari op de markt voor een geschatte verkoopprijs van 180 euro. Voor de release van de film Space Jam 2 zul je nog even geduld moeten hebben. Die staat gepland op 16 juli 2021.

? Check ook: De carrière van Kobe Bryant in 24 iconische foto’s

Reageer op artikel:
Nike onthult nieuwe tenues én sneakers voor Space Jam 2
Sluiten