Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 29 jun 2020

5 Nike-hardloopschoenen met fikse korting

Veel mensen zijn tijdens de lockdown aan het hardlopen geslagen. Lekker blijven doen, en aan het materiaal mag het niet liggen. Weet dat Nike tijdens een nieuwe sale weer eens strooit met korting, ditmaal op hardloopschoenen.

Voor geoefende hardlopers is het aan te raden langs een specialist te gaan voor nieuwe hardloopschoenen. Je loopt dan even op een loopband, waarna gekeken wordt welk type schoen het best bij je past. Loop je af en toe wat kortere stukken, dan hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld.

Nike-hardloopschoenen met korting

De onderstaande modellen verschillen van basic tot geavanceerde hardloopschoenen, zoals de Nike Joyride Run Flyknit. Allemaal ook geschikt als wandelschoenen voor de kortere afstanden. Pik uit de sale wat het best bij je past.

1. Nike Downshifter 9

nike downshifter 9, hardloopschoenen, korting, sale
(Afbeelding: NikeNL)
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Downshifter 9 heeft gesloten mesh op de achterzijde, die je voet beschermt tijdens harde sprints. Op de voorvoet zie je open mesh, voor optimale ventilatie. Zacht foam en flex-groeven onder de voet zorgen voor een soepele ervaring tijdens korte afstanden hardlopen. Afgeprijsd van 60 naar 42 euro. Veel goedkoper ga je geen hardloopschoenen vinden van deze kwaliteit.

2. Nike Joyride Run Flyknit

joyride run flyknit, nike, hardloopschoen, korting
(Afbeelding: NikeNL)
(Afbeelding: NikeNL)

Nike Joyride Run Flyknit is een premium model met behoorlijke korting. Kleine pareltjes van foam vormen zich naar je voet voor extra demping voor de langere afstanden. Daarnaast hebben de hardloopschoenen een lekker uiterlijk. Verkrijgbaar in twee kleurcombinaties. In de sale afgeprijsd van 180 naar 115,47 euro.

3. Nike Epic React Flyknit 2

nike epic react flyknit 2, hardloopschoenen, korting
(Afbeelding: NikeNL)
(Afbeelding: NikeNL)

Nog een premium model: de Nike Epic React Flyknit 2. Het Flyknit-bovenwerk van de hardloopschoenen vormt zich naar je voet en heeft een minimalistisch en ondersteunend design. Onder de voet zorgt duurzame Nike React technologie voor een zacht en responsief gevoel. Je krijgt 25% korting en betaalt in plaats van 150 euro nu nog 112,97 euro.

4. Nike Air Zoom Structure 21

(Afbeelding: NikeNL)
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Air Zoom Structure 21-hardloopschoenen zijn lichter en sterker dan voorgaande Zoom Structure-versies, maar bieden nog altijd de stabiliteit en ondersteuning die dit model zo populair maakten. Het Flymesh-materiaal houdt je voeten koel, de responsieve Nike Zoom Air-demping in de voorvoet zorgt voor een veerkrachtig gevoel onder de voet. In de sale betaal je geen 120 maar 90,47 euro.

5. Nike Flex 2018 RN

(Afbeelding: NikeNL)
(Afbeelding: NikeNL)

Deze hardloopschoenen hebben een perfecte ventilatie en flexibele zool. Bovendien zijn ze lekker licht in gewicht. Je krijgt nu 20% korting op de Nike Flex 2018 RN en betaalt 64,47 euro.

Sale bij coole webshops voor heren

Het is sowieso een goed moment om online te shoppen. Check dit overzicht aan de stijlvollere webshops voor heren met de vetste sales.

Reageer op artikel:
5 Nike-hardloopschoenen met fikse korting
Sluiten