Nike Air Max-sneakers in de sale: 5 unieke modellen met korting

De herfst komt eraan, een nieuw modeseizoen staat voor de deur. Dat betekent sneakers met korting. Check deze vijf Nike Air Max-modellen die je nu met korting koopt.

Regelmatig deelt Nike promotiecodes, waarmee je korting krijgt op bijna het hele assortiment. Een dergelijke actie is op dit moment niet gaande, maar als je even goed rondneust in de sale, vind je genoeg lekkere deals. We hebben het speurwerk vast voor je gedaan.

Nike Air Max-sneakers met korting

De populairste sneakers van Nike hebben een Max-unit en zijn in veel verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. De onderstaande modellen koop je dus met korting.

1. Air Max 200 20

nike air max 200 20, sale, sneakers, korting
(Afbeelding: NikeNL)

Te beginnen met een model dat is geïnspireerd op de glans van bubbels en water. Het uitgesproken design heeft een dynamisch regenboogeffect en de schoen heeft een extra groot luchtkussen. De sneakers zijn in de sale afgeprijsd van 125 naar 87,97 euro.

2. Alpha Savage 2

(Afbeelding: NikeNL)
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Air Max Alpha Savage 2 is comfortabeler dan zijn voorganger. Deze schoenen bieden extra stabiliteit tijdens bijvoorbeeld gewichtheffen, maar worden ook als lifestyle-sneakers gedragen. Verkrijgbaar in vier verschillende kleurcombinaties, waarop je allemaal dezelfde korting krijgt. Afgeprijsd van 99,99 naar 80,47 euro.

3. Nike Air Max 90

nike air max 90, korting, sale
(Afbeelding: NikeNL)

Terug naar dat dynamische regenboogpatroon, maar dan op de 90-variant. Deze sneakers zijn afgeprijsd van 140 naar 105,47 euro.

4. Oketo

(Afbeelding: NikeNL)

Een minder bekend, maar ook minder duur model is de Nike Air Max Oketo. Nu krijg je er nog eens extra korting over in de sale. Afgeprijsd van 74,99 naar 60,47 euro.

5. Nike Air Max 270 React

nike air max 270 react, sneakers, sale, korting
(Afbeelding: NikeNL)

De 270 React is een vrij nieuw model en is voorzien van extra zacht, glad en veerkrachtig foam. Verwacht dus veel comfort. In de sale afgeprijsd van 159,99 naar 112,47 euro.

👟 Check ook: Waarom de Prada x Adidas Superstar-sneakers 450 euro kosten

Reageer op artikel:
Nike Air Max-sneakers in de sale: 5 unieke modellen met korting
Sluiten