Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 22 jul 2020

Nike lanceert Air Max 95 Premium By You-sneakers

Nike Air Max 95 is al 25 jaar lang niet weg te denken uit de top 10 populairste sneakers. Nu heb je voor het eerst de mogelijkheid om ze zelf te ontwerpen met Premium By You.

Mooie dingen moet je niet zelf nog mooier willen maken, al is de verleiding nog zo groot. Maar er zijn uitzonderingen. Een paar iconische sneakers herontwerpen moet je jezelf gewoon eens gunnen. Alleen het de tool is al leuk om uit te proberen. Of je ze ook koopt voor 209,99 euro laten we aan jou.

Nike Air Max 95 Premium By You

Voor het eerst geeft Nike de controle over het model Air Max 95 helemaal uit handen. Voor jou betekent Premium By You een one-of-a-kind paar sneakers, dat niemand anders op de wereld heeft.

nike air max 95 premium by you, sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Air Max 95 Premium By You kun je laagje voor laagje een kleur en patroon geven. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen, veters, buitenzolen, kleuren van het luchtkussen en meer details. Ook het ontwerp van de swoosh (het Nike-logo), de tong en het lipje liggen in jouw handen.

Het ontwerp van de iconische Nike-sneakers

Jij mag straks dan een paar Nike Air Max 95 Premium By You hebben ontworpen, de basis van deze iconische sneakers is gelegd door Sergio Lozano. Hij heeft de anatomie van het menselijk lichaam als inspiratiebron genomen. De ruggengraat van de schoen lijkt op de menselijke ruggengraat en de materialen moeten de huid, ribben en pezen voorstellen.

nike air max 95 premium by you, sneakers
(afbeelding: NikeNL)

Je ontwerpt de Nike Air Max 95 Premium By You voor 209,99 euro, zo’n 30 euro meer dan het reguliere model. Mocht je liever je eigen hardloopschoenen in plaats van sneakers willen ontwerpen, dan kan dat nu met de Pegasus 37 By You.

Check ook: Adidas en Star Wars onthullen Luke Skywalker x Stan Smith-schoenen

Reageer op artikel:
Nike lanceert Air Max 95 Premium By You-sneakers
Sluiten