Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 30 juni 2020

Nike dropt Air Max 95 Era sneakers met dierenprint

Op de Nederlandse website van Nike is de Air Max 95 Era gelanceerd. Heerlijke sneakers met veel details en een subtiele dierenprint.

Nike Air Max 95 is een van de meest verkochte modellen ooit van het Amerikaanse sportmerk. Tijdens de dad shoe-trend van een paar jaar geleden was het model populairder dan ooit en kwamen er behoorlijk wat speciale versies op de markt. Dit jaar bleef het, op een paar nieuwe kleuren na, stil. Deze Era sneakers maken alles in één klap goed.

Nike Air Max 95 Era

De Nike Air Max 95 Era mag dan een dierenprint hebben, de schoen is geïnspireerd op het menselijk lichaam. De middenzool vertegenwoordigt de ruggengraat, de vlakken met kleurverloop zijn de spieren en de veters zijn de ribben van de schoen. Dankzij het innovatieve vetersysteem is de schoen makkelijk aan en uit te trekken en je kunt de pasvorm personaliseren. Deze sneakers bieden een heerlijke mix van comfort en stijl.

nike air max 95 era, sneakers, dierenprint
(Afbeelding: NikeNL)

De iconische zijvlakken van de Nike Air Max 95 Era hebben gelaagde kleuren en een contrasterende dierenprint. Het retro design bestaat uit een middenzool en Air units met een verouderde uitstraling, waardoor het lijkt alsof de sneakers al jaren meegaan. Verder beschikken de schoenen over kleurrijke details, zoals het Retro Air Max label op de tong van de schoen.

nike air max 95 era, sneakers, dierenprint, achterkant
(Afbeelding: NikeNL)
achterkant
(Afbeelding: NikeNL)
nike air max 95 era, sneakers, dierenprint, achterkant
(Afbeelding: NikeNL)

Je koopt de Nike Air Max 95 Era sneakers voor 180 euro. Dat is nogal een prijs, maar hé, je krijgt er drie paar extra veters bij.

Meer Nike sneakers met een dierenprint

Naast de verschillende animal packs die Nike door de jaren heen heeft gelanceerd, verschenen er dit jaar voor het eerst versies van Nike Air Force 1 met dierenprint. Lees en bekijk hier meer over die schoenen.

Check ook: Dit zijn de zeven vetste Pride-schoenen van 2020

Reageer op artikel:
Nike dropt Air Max 95 Era sneakers met dierenprint
Sluiten