Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 15 mei 2020

Nike dropt Air Max 90 Green Camo sneakers en iedereen wil ze hebben

Nike heeft de Air Max 90 Green Camo sneakers gelanceerd. En ondanks de combinatie van gifgroen en camo, wil iedereen ze hebben.

De Nike Air Max 90 Green Camo is een van de vele sneakers die zijn gelanceerd ter ere van de dertigste verjaardag van het iconische model.

Nike Air Max 90 Green Camo

Zoals je ziet is de bovenlaag van de sneakers gifgroen gekleurd en bestaat de rest uit een militaire print (camo). Wie dit verzonnen heeft verdient ontslag en tegelijk ook opslag, te weten dat deze foeilelijke sneakers in een recordtijd zijn uitverkocht.

nike air max 90 green camo, sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

Oké, misschien overdrijven we een beetje. Verzamelaars en liefhebbers stonden niet voor niets massaal in de online wachtrij. Laten we het een kwestie van smaak noemen. Nike zelf omschrijft de nieuwe Air Max 90 Green Camo sneakers als volgt: “Ter ere van de 30e verjaardag van de Air Max 90 introduceren we een opvallende kleurencombinatie die stralende accenten combineert met op jungle geïnspireerde vibes. Het bovenwerk omvat een basis van lichte mesh met opvallende vlakken van spookachtig groen, afgewerkt met overlays van kalm camo. De contrasterende accenten van zwart en wit op de buitenzool, veters, inzetstukken en hak maken de look helemaal compleet“.

De schoenen zijn vandaag (15 mei) wereldwijd gelanceerd voor een bedrag van 140 euro. In mum van tijd was de hele collectie uitverkocht. Mocht je ze alsnog willen kopen, dan moet je op re-sell websites als StockX zoeken.

nike air max 90 green camo, sneakers
(Afbeelding: NikeNL)
(Afbeelding: NikeNL)
nike air max 90 green camo, sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

Meer nieuwe Air Max sneakers

Tijdens AirMaxDay 2020 werden deze Air Max 90 Green Camo sneakers van Nike voor het eerst getoond. Naast dit model zijn er die dag nog heel wat nieuwe modellen onthuld, waaronder de 2090 en het metallic pack. Bekijk hier het overzicht.

nike, air max day, sneakers, 2020
De zeven nieuwe Nike sneakers tijdens Air Max Day 2020 (Afbeelding: NikeNews)

Check ook: Worden deze Air Jordans van Michael Jordan de duurste schoenen ooit?

Reageer op artikel:
Nike dropt Air Max 90 Green Camo sneakers en iedereen wil ze hebben
Sluiten