Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 17 dec 2020

Nike onthult Adapt Auto Max Jetstream: ‘Hey Google, pas de kleur aan’

Nike heeft de slimme sneakers Adapt Auto Max Jetstream onthuld. Jij, de schoenen en spraakassistent Siri (of Google Assistant) staan met elkaar in verbinding voor een strakke fit en de stijl die bij jouw gemoedstoestand past.

In 2019 werden de zelf veterende sneakers van Marty McFly uit Back To The Future werkelijkheid, zij het in een iets andere vorm dan in de film. Sinds de Marty Mcfly-editie van de Nike Adapt BB gaat het veteren automatisch en zijn er verschillende opvolgers verschenen, zoals deze ode aan het moederbord van je computer. Nieuw in de Adapt Auto Max-serie is de Jetstream.

Nike Adapt Auto Max Jetstream-sneakers

De sneakers zijn ontworpen met een ademend bovenwerk van mesh en een TPU-plaat die de voet omsluit voor comfort en stabiliteit. Het model Nike Adapt Auto Max Jetstream is uitgerust met power-veters en ‘FitAdapt’ technologie, zodat je samen met Siri of Google Assistant op ieder moment de sfeer kunt veranderen.

(Afbeelding: Nike)

De nieuwe technologie stelt je in staat om te schakelen tussen twee modi voor de sneakers. De Nike Adapt Auto Max Jetstream beschikt over een modus voor actieve momenten en eentje voor in je vrije tijd.

‘Hey Google, pas de kleur aan’

De verlichting voor de sneakers kun je met behulp van Siri of Google Assistant personaliseren tot dertien kleuropties. Je kunt de verlichting zelfs een uur lang laten pulseren. Ook kun je net als bij de vorige modellen de power-veters strakker en losser doen via je smartphone.

nike adapt auto max jetstream, sneakers, siri, google, power-veters, kleur, donker
(Afbeelding: Nike)

De Nike Adapt Auto Max Jetstream-sneakers zijn in de Verenigde Staten vanaf 26 december voor 400 dollar te koop en vaak valt de release in Nederland daarmee samen. Maar over de prijs en release in Nederland is nog niets uit de doeken gedaan. Lees hier meer over de schoenen.

⌚️ Check ook: Dit betaalbare Back to the Future-horloge is gemaakt van DeLorean-staal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nike onthult Adapt Auto Max Jetstream: ‘Hey Google, pas de kleur aan’
Sluiten