Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 25 sep 2020

Nike strooit met korting: 7 stijlvolle sneakers uitgelicht

Het is weer eens zover: Nike strooit met korting, tot wel 50 procent. We hebben een paar vette sneakers in de sale uitgelicht.

Om de zoveel weken slingert Nike een promotiecode de wereld in, waarmee je korting krijgt op sneakers en andere producten. Nu heb je geen code nodig, te weten dat het om een seizoensopruiming gaat.

1. Blazer Mid ’77 Suede

nike blazer mid 77 suede, sneakers, korting
(Afbeelding: NikeNL)

De Blazer Mid ’77 Suede is typisch zo’n paar sneakers waarmee je even wacht tot de sale. Nu is het zover. Ze zijn afgeprijsd van 99,99 naar 62,47 euro.

2. Nike Air Max 200

nike air max 200, korting, 50 procent, sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

Deze sneakers zijn geïnspireerd op ‘de energie en patronen van de aarde, net als de wolken boven de golven van de oceaan’. Je hebt waarschijnlijk een zegeltje LSD nodig om dat te begrijpen. Feit is dat dit een niet al te bekend, maar zeker niet minder stijlvol model is. Je koopt ze met 50 procent korting voor 62,97 euro. Verkrijgbaar in twee kleurcombinaties.

3. React Element 55

react-element-55, sneakers, nike, korting, sale
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike React Element 55 is geïnspireerd op klassieke hardloopschoenen uit het verleden. Het React-foam zorgt voor ongekend comfort, het design is uniek. In de sale afgeprijsd van 129,99 naar 80,97 euro.

4. Nike Squash-Type

squash-type-herenschoen-59bsJ0
(Afbeelding: NikeNL)

Als je van basic witte sneakers zonder opsmuk houdt, is Nike Squash-Type een zeer originele en stijlvolle keuze. Normaal gesproken kosten ze al niet veel, nu krijg je ook nog aardige korting in de sale. In de sale afgeprijsd van 89,99 naar 55,97 euro.

5. Air Zoom Pegasus 36 Shield

Air Zoom Pegasus 36 Shield, hardloopschoenen, sale
(Afbeelding: NikeNL)

Dit is echt een topkoopje voor mensen die op zoek zijn naar een paar hardloopschoenen die ook geschikt zijn voor in de regen. Daarnaast kun je op de Air Zoom Pegasus 36 Shield ook prima wandelen, dankzij de extra grip. Je krijgt bijna 50 procent korting: ze zijn afgeprijsd van 129,99 euro naar 71,97 euro.

6. Nike Air Heights

air-heights-herenschoen-rMgPPS
(Afbeelding: NikeNL)

Dan een paar sneakers voor erbij. De originele prijs van Nike Air Heights is 80 euro en nu krijg je in de sale bijna 50 procent korting. Je betaalt 48,47 euro voor dit model, dat beschikbaar is in drie kleercombinaties.

7. Air Max Plus

nike air max plus, sneakers, korting
(Afbeelding: NikeNL)

Oké, dit is misschien niet het beste seizoen om witte sneakers te kopen. Maar weet dat de Nike Air Max Plus fors is afgeprijsd. Je krijgt 70 euro korting en betaalt nu nog 111,97 euro. Dankzij de Tuned Air-technologie biedt de schoen het extreme comfort dat deze gewilde schoen aan zijn naam hielp.

Meer Nike sneakers met korting in de sale

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Bekijk hier een overzicht van alle Nike-sneakers en andere producten die je nu met korting koopt.

👟 Check ook: Waarom de Prada x Adidas Superstars 450 euro kosten

Reageer op artikel:
Nike strooit met korting: 7 stijlvolle sneakers uitgelicht
Sluiten