Nieuwslezeres ontslagen na rol in Adam Sandlers Halloween-film op Netflix

Een nieuwslezeres van het Australische 7 News is ontslagen vanwege haar rol in de Hubie Halloween. In deze Netflix-film van Adam Sandler presenteert Alaina Pinto, zoals de news anchor heet, verkleed als Harley Quinn het nieuws.

Harley Quinn, het personage dat Margot Robbie speelt in onder meer Suicide Squad, is een van de populairste Halloween-outfits van de laatste jaren. Adam Sandler gebruikte dat gegeven in zijn nieuwe film.

De nieuwe Netflix-film van Adam Sandler

Hubie Halloween is een nieuwe film op Netflix, geproduceerd door Adam Sandler, die zelf ook de hoofdrol speelt. Verwacht veel slapstick-horror en verwijzingen naar films als Scream. En dus ook naar Suicide Squad.

In de Netflix-film is nieuwslezeres Alaina Pinto een paar keer te zien als news anchor van het fictieve Wake Up Boston Morning News. In de scènes leest ze het Halloween-nieuws voor, verkleed als Harley Quinn.

Nieuwslezeres: ‘Ontslagen na cameo in Hubie Halloween’

Op Twitter maakt de nieuwslezeres haar ontslag openbaar. “Dag vrienden, ik heb nieuws om te delen. Eerder deze week ben ik ontslagen bij 7 News. Ik deel dit, omdat ik eerlijk naar jullie wil zijn. Vorig jaar nam ik deel aan de opnames van Hubie Halloween, de Netflix-film van Adam Sandler die deze week is gelanceerd”, biecht nieuwslezeres Alaina Pinto op.

“Hierdoor heb ik mijn contract geschonden en ik begrijp waarom het management ervoor heeft gekozen om mijn dienstverband te beëindigen. Ik ben diep teleurgesteld en bedroefd, dit is nooit mijn bedoeling geweest.” Lees haar volledige verklaring hieronder.

Op Twitter wordt schande gesproken van het ontslag. “7 News zou zich moeten schamen. Echt krankzinnig”, is een van de vele reacties. De nieuwe Netflix-film van Adam Sandler is 7 oktober in première gegaan. Bekijk hieronder de trailer van Hubie Halloween.

🎬 Lees ook deze recensie: ‘Adam Sandler breekt zijn stigma in Uncut Gems op Netflix’

Reageer op artikel:
Nieuwslezeres ontslagen na rol in Adam Sandlers Halloween-film op Netflix
Sluiten