De nieuwe versie van de Stan Smith is de zomerschoen bij uitstek

Keer op keer weten de klassiekers het weer te bewijzen: stijl is tijdloos. Tussen alle jaarlijkse trends door, komen de winnaars van weleer altijd bovendrijven. 2017 is daarin geen uitzondering, want adidas komt met drie nieuwe versies van de Stan Smith

Maagdelijk wit, klein beetje kleur en voor het gebruiksgemak: klittenband. Adidas bewijst opnieuw dat, als het op sneakers aankomt, eenvoud koning is. De iconische schoen zag op 1963 het levenslicht en was toen eigenlijk bedoeld als tennisschoen. Tegenwoordig zul je de Stan Smiths niet meer op de baan tegenkomen, maar des te vaker op straat.

Na de succesvolle herlancering in 2014, wil adidas ook dit jaar deze klassieker een nieuwe boost geven. Ze doen dit dus met drie nieuwe varianten die allemaal zijn voorzien van klittenband. Het verschil zit hem in de kleuraccenten. Zo kun je kiezen voor goud, groen en marine blauw. Welke je ook kiest, ze blijven eenvoudig en zijn daardoor makkelijk te combineren met bijna iedere lente- en zomeroutfit.

Reageer op artikel:
De nieuwe versie van de Stan Smith is de zomerschoen bij uitstek
Sluiten