Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 26 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Begin je eigen nachtclub in de nieuwe update van GTA 5

Een paar jaar geleden kwam GTA 5 op de markt. We wisten toen eigenlijk wel dat het een succes zou gaan geworden. Elke game in de serie is namelijk massaal verkocht. Toch is GTA 5 van een ander niveau. De game is op weg om honderd miljoen keer verkocht te worden en krijgt keer op keer uitbreidingen. Binnenkort verschijnt er opnieuw een nieuw update en dit keer kun je losgaan in het nachtleven.

Bouw je eigen nachtclub in GTA 5

In juli verschijnt er namelijk een update die het mogelijk maakt om een eigen nachtclub te gaan runnen. Veel is er nog niet bekend over de update. De eerste informatie lijkt dan ook voornamelijk bedoeld te zijn als een teaser. Wat we weten is dat nachtclubs in de game geschikt zijn als dekmantels voor je andere schimmige werkzaamheden. Zo wordt er gesproken over de mogelijkheid dat het geld dat je verdient hebt bij ondernemingen als Disruption Logistics, The Open Road, SecuroServ en Free Trade Shipping Co. in je nachtclub kunt witwassen.

Voordat het zover is, moet je wel wat dingen gaan regelen. Zo moet je de nachtclub eerst oprichten, moet je het juiste personeel aannemen, moet je zorgen voor de inrichting en natuurlijk de club promoten. Hoe populairder jouw club wordt, hoe meer geld er in het laatje komt, wat je dan weer kunt gebruiken om voertuigen en vliegtuigen mee aan te schaffen.

Nieuwe muziek

Het lijkt er op dat het een soort mini-game gaat worden binnen het grotere plaatje. Naast de nieuwe content die in de game komt, zul je ook nieuwe muziek tegenkomen. Rockstar Games is de samenwerking aangegaan met DJ’s als Solomun, Tale Of Us, Dixon en The Black Madonna. Zij voorzien de game van nieuwe sets, die in de clubs gedraaid kunnen gaan worden.

Het is nog niet bekend wanneer de update precies verschijnt. Heb je de game nog niet, dan kun je hem nu met een flinke korting in huis halen. Kun je gelijk ook aan de slag met de update die een tijdje geleden werd uitgebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Begin je eigen nachtclub in de nieuwe update van GTA 5
Sluiten