Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 29 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix presenteert verse cast Undercover 2 in nieuwe trailer

Het duurt niet lang meer voordat seizoen 2 van de Belgisch-Nederlandse serie Undercover beschikbaar is op Netflix. Dat Anna Drijver, Tom Waes, Frank Lammers en Elise Schaap weer te zijn, is bekend. Maar wie zijn de nieuwe gezichten in de cast?

Het eerste seizoen van Undercover was een ongekend succes. De Nederlandstalige serie over XTC-handelaar Ferry Bouman (Frank Lammers) werd niet alleen in Nederland en België massaal gestreamd, maar in de hele wereld. In het nieuwe seizoen gaat er veel veranderen, waaronder een groot deel van de cast.

Rico Verhoeven in Undercover seizoen 2

In de eerste trailer van Undercover seizoen 2 werd al duidelijk dat Ferry Bouman erin is geslaagd om een naam te achterhalen, namelijk die van undercoveragent Kim (Anna Drijver). Ze is naast haar voormalige undercoverpartner Bob (Tom Waes) te zien in de teaser.

Ferry Bouman wordt in die trailer geflankeerd door zijn bodyguard, gespeeld door niemand minder dan kickbokser Rico Verhoeven. Maar hij is niet het enige verse gezicht in de cast.

Nieuwe castleden gepresenteerd in Netflix-trailer

Deze week deelde Netflix een nieuwe trailer, die puur is gericht op de nieuwe gezichten in de cast van Undercover seizoen 2. De namen worden op geheimzinnige wijze gedeeld, vanuit een dossier. Maak kennis met Sanne-Samina Hanssen als Sharon, Sebastien Dewaele als JP, Wim Willaert als Laurent en Ruth Becquart als Nathalie.

Wie of wat de nieuwe personages precies zijn, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het plot uit Undercover seizoen 1 overboord is gegooid en er een hele nieuwe handel in het spel komt.

Van drugshandel naar wapenhandel

Nu Ferry Bouman in de gevangenis zit, gaan Kim en Bob verder met hun leven. Kim werkt inmiddels bij Human Rights en doet onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië. Hiervoor schakelt ze de hulp in van Bob. Hij volgt de wapens, waardoor hij uiteindelijk bij een country & western-manege in het Belgische achterland terecht komt. Om de wapenhandelaren op te pakken, moet Bob weer undercover gaan.

Wederom een gevaarlijke missie, en dat terwijl Ferry Bouwman jacht op hem maakt. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, begint in Undercover seizoen 2 ook zijn puberdochter Polly steeds lastiger geworden. Zij wil te weten komen wie haar vader nu echt is.

Seizoen 2 van Undercover verschijnt 6 september 2020 op Netflix.

Check ook: 5 Nederlandse Netflix-series die je gezien moet hebben

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix presenteert verse cast Undercover 2 in nieuwe trailer
Sluiten