Nieuwe trailer van ‘Gotti’ bewijst dat dit een legendarische maffiafilm gaat worden

Ondanks dat het inmiddels alweer twee jaar geleden is dat we hem op het witte doek zagen, gaat het lekker met John Travolta. De acteur heeft in 2017 namelijk niet stilgezeten en daar gaan we dit jaar de vruchten van plukken. Maar liefst vier films gaan er in 2018 uitkomen met John Travolta in de hoofdrol. De meest in het oog springende, en meest besproken, is zonder twijfel de maffiafilm Gotti.

Het verhaal rondom deze film is nogal bijzonder. Eigenlijk had Gotti namelijk al uit moeten zijn. Lionsgate was eigenaar van de distributierechten en had een bescheiden release in gedachten. Daar was John Travolta het niet mee eens. Hij was van mening dat deze film meer aandacht verdient. De man die John Gotti gaat spelen zocht hulp bij goede vriend en filmproducent Ed Walson. Hij nam uiteindelijk de distributierechten over van Lionsgate.

Maffiafilm ‘Gotti’ gaat er volgens John Travolta gewoon komen

John Travolta als maffiabaas

Hierdoor ging de release op 15 december niet door. Inmiddels is bekend geworden dat maffiafilm op 15 juni een release gaat krijgen die past bij een film van dit niveau. Om de fans tegemoet te komen verscheen onlangs een nieuwe trailer. Hierin wordt het verhaal kort uit de doeken gedaan. Wil je weten wie John Gotti precies was en waar de film uiteindelijk over gaat? Lees dan hier ons vorige artikel over deze nu al fantastische maffiafilm.

Releasedatum Gotti

De rol van John Gotti is John Travolta op het lijf geschreven, maar dat wil niet zeggen dat de acteur andere rollen links laat liggen. Zo kunnen we later dit jaar ook de film Moose verwachten. Een film gebaseerd op het leven van Fred Durst die ook wordt geregisseerd door de frontman van Limp Bizkit zelf. John Travolta zal hierin te zien zijn als stalker en daarvoor onderging hij een flinke transformatie. Zoals je hier kunt zien is hij totaal onherkenbaar geworden.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer van ‘Gotti’ bewijst dat dit een legendarische maffiafilm gaat worden
Sluiten