Tweede The Mandalorian trailer laat ons hunkeren naar 12 november

Op 12 november gaat Disney Plus officieel van start en er is in ieder geval één reden om daar heel enthousiast van te worden. Vanaf die dag staat namelijk ook de eerste aflevering van Star Wars serie The Mandalorian voor je klaar. Een serie die moet gaan laten zien tot wat Disney in staat is. Afgelopen nacht verscheen de tweede trailer en wij kunnen nu echt niet meer wachten.

Het Star Wars universum is zoveel groter dan alleen de films. Iedereen die de boeken leest of animatieseries kijkt weet dat. Het is dan ook niet zo gek dat Disney en Lucasfilm nu met een live-action serie komen. Net als Rogue One laat The Mandalorian zien dat Star Wars veel meer te bieden heeft dan alleen lightsabers en the force.

Pedro Pascal in The Mandalorian

Het Star Wars universum is ongekend groot en zit vol met interessante verhalen. De tweede trailer van The Mandalorian bewijst dat opnieuw. In de nieuwe serie volgen we het verhaal van een premiejager. Deze wordt gespeeld door Pedro Pascal en in de nieuwe trailer horen we hem voor het eerst praten. Hoe hij eruit gaat zien is nog afwachten, want we hebben hem alleen nog maar met helm gezien.

The Mandalorian – Official Trailer 2 | Disney+ | Streaming Nov. 12

“Mandalorian, look outside. They’re waiting for you.” Watch the brand new trailer for #TheMandalorian, an original Star Wars series. Start streaming Nov. 12, only on #DisneyPlus.

In The Mandalorian gaan we naast Pedro Pascal (Narcos en Game of Thrones) ook nog een aantal andere bekende gezichten zien, waaronder: Gina Carano, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Carl Weathers en Werner Herzog. Daarnaast is er ook een rol weggelegd voor Giancarlo Esposito die we natuurlijk allemaal nog kennen als Gustavo Fring uit Breaking Bad.

Het uitzendschema

Vanaf 12 november gaan we hun karakters beter leren kennen, want dan verschijnt de eerste aflevering hier op Disney+. Op aflevering twee hoeven we niet lang te wachten. Deze verschijnt drie dagen later op vrijdag 15 november. Vanaf dat moment zal er iedere vrijdag een nieuwe aflevering van The Mandalorian verschijnen op de streamingdienst van Disney. Alleen de voorlaatste aflevering (nummer zeven) wijkt af van dit schema. Deze zal namelijk op woensdag 18 december online komen.

De eerste reviews beloven veel goeds

Wij hunkeren nu al naar de eerste aflevering en dat is niet alleen vanwege de nieuwe trailer. Er is namelijk een groep journalisten die al een half uur van de serie gezien hebben en die waren het er unaniem over eens dat The Mandalorian fantastisch gaat worden. Wat ze er zo goed aan vonden, lees je hier.

Complex

Reageer op artikel:
Tweede The Mandalorian trailer laat ons hunkeren naar 12 november
Sluiten