Media 9 apr 2019 Jan de Raab

Goed nieuws voor The Walking Dead-fans! Tweede spin-off verschijnt volgend jaar

Na Fear The Walking Dead komt AMC met een nieuwe spin-off van de populaire serie. Volgens de website Variety zou de tweede spin-off van de populaire serie vanaf 2020 ook in Nederland worden uitgezonden. De nieuwe serie heeft nog geen naam en krijgt in ieder geval tien afleveringen.

De eerste spin-off Fear The Walking Dead is met vier seizoenen zeer succesvol te noemen. Dat succes is ook nodig om de serie in leven te houden. De kijkcijfers van het origineel beginnen de laatste seizoenen namelijk steeds verder terug te lopen.

Twee vrouwelijke hoofdrol spelers in de spin-off

In de nieuwe serie zullen we twee vrouwelijke hoofdrolspelers te zijn krijgen. Sarah Barnett van AMC laat in een reactie weten dat men verwacht dat de tweede spin-off de populariteit van de serie ten goede zal komen. Ondanks de tegenvallende kijkcijfers van The Walking Dead blijft AMC geloven in het concept van de serie. “We geloven in de vitaliteit van het Walking Dead-universum”, aldus Barnett. “Het is een serie waar een ander kabel- of streamingnetwerk een moord voor zou doen.”

Fear the Walking Dead Season 5 Trailer | ‘We Are Coming For You’ | Rotten Tomatoes TV

Check out the new Fear the Walking Dead Season 5 Trailer starring Alycia Debnam-Carey! Let us know what you think in the comments below. ► Learn more about this show on Rotten Tomatoes: https://www.rottentomatoes.com/tv/fear_the_walking_dead?cmp=RTTV_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest TV shows?

Dat de komst van een tweede spin-off commerciële redenen heeft, is duidelijk wat betreft Variety. Zo zou het niet alleen het origineel wat meer onder de aandacht kunnen brengen, het zal ongetwijfeld ook invloed hebben op de advertentiegelden. ‘Shows en spin-offs kunnen verfrissend blijven zolang personages zich ontwikkelen’.

Is The Walking Dead niet een keer klaar?

Zoals bij elke spin-off is het ook deze keer weer de vraag of het niet een beetje teveel van het goede is. Acteur Seth Gilliam (Father Gabriel) en uitvoerend producent Denise Huth hebben echter niet het idee dat het concept volledig wordt uitgemolken. “Er zijn zo veel verhalen om te vertellen”, zegt Gilliam. “Vergelijk het met een serie die zich afspeelt in downtown New York. Dan zijn er nog talloze verhalen die je kunt brengen die zich afspelen in een ander deel van de stad. Dat geldt voor The Walking Dead net zo”.

Fan van The Walking Dead? Check dan hier 10 easter-eggs die je waarschijnlijk gemist hebt.

Nu

Reageer op artikel:
Goed nieuws voor The Walking Dead-fans! Tweede spin-off verschijnt volgend jaar
Sluiten