‘Baby Sonic’ onthuld in nieuwe Sonic the Hedgehog trailer

Terwijl het internet niet uitgesproken raakt over ‘Baby Yoday’ in Star Wars-serie The Mandalorian, maakt de filmwereld alweer kennis met een nieuwe miniversie van een icoon. In de nieuwe Sonic the Hedgehog trailer wordt een heuse Baby Sonic onthuld, inclusief een speeltje.

Sonic the Hedgehog is een in 2020 uitkomende avonturenfilm die gebaseerd is op de gelijknamige gameserie van SEGA. Aanvankelijk was er veel te doen over het ontwerp van Sonic himself; zijn witte handschoenen ontbraken, de sneakers klopten niet en hij was onherkenbaar. Dat is inmiddels in orde, dus is het gespreksonderwerp volledig verschoven naar Baby Sonic.

Baby Sonic in Sonic the Hedgehog trailer

De nieuwe trailer van Sonic the Hedgehog lijkt erg veel op de originele trailer, die in november voor het eerst werd gedeeld; een supersnelle hedgehog flitst door de groene bergen. Nu is er alleen een Japanse voiceover (de Engelse versie zal ongetwijfeld snel volgen) en is het originele karakter vervangen door Baby Sonic, met een bloem in zijn handen.

Of het om een jonge versie van het hoofdkarakter gaat of dat het om een extra karakter gaat is niet bekend. Feit is dat de marketingmachine op volle toeren draait, aangezien er een speeltje van ‘Baby Sonic’ op de markt verschijnt, zo wordt duidelijk in de trailer. En daar zijn ze in Japan dol op. Wat het ook wordt, wij zijn nu al fan van de supersnelle en piepjonge hedgehog met een bloem in zijn hand.

sonic the hedgehog, trailer, baby sonic
Bron: Paramount Pictures

Originele trailer

Even in het kort het verhaal van de film. Sonic is een antropomorfe blauwe egel van de planeet Mobius, die naar de aarde vlucht. Kwaadwillenden willen zijn supersnelheid zien te bemachtigen voor hun eigen gewin. Nadat Sonic een stroomuitval veroorzaakt in Green Hills, wordt hij gezocht door de overheid die de kwaadaardige Doctor Robotnik inhuurt om hem op te sporen. Sheriff Tom Wachowski probeert Sonic te helpen om zijn ringen terug te verzamelen en om hem te beschermen tegen Robotnik. De filmpremière van Sonic the Hedgehog staat gepland op 14 februari 2020. Bekijk de originele trailer, nog zonder Baby Sonic, hieronder.

Bekijk ook: Leve het internet: Baby Yoda als Joker is angstaanjagend schattig

Reageer op artikel:
‘Baby Sonic’ onthuld in nieuwe Sonic the Hedgehog trailer
Sluiten