Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 dec 2020

Sneakers van de week #50: Adidas x Gremlins, Nike Air Max ‘kerst’ en meer

Een dagje later dan je gewend bent, maar hier zijn de vetste sneakers en meest opmerkelijke nieuwe releases van week 50. Adidas brengt een ode aan Gizmo uit de film Gremlins en Nike komt met een kerstversie van de Air Max. Hoe kerst wil je het hebben?

Naast de Nike Air Max 90 ‘kerst’ en de Adidas Stan Smith x Gremlins bestaat de top 5 sneakers van deze week uit Nike Air Force 1 GTX Boot, Converse x Brain Dead Chuck 70 High Top en PUMA x Super Mario Future Rider NES.

1. Nike Air Force 1 GTX Boot

De Nike Air Force 1 Gore-Tex heeft er een grote broer bij, de GTX Boot genaamd. Verkrijgbaar in drie kleurcombinaties voor 179,99 euro. Hier kun je wel een paar winters op vooruit.

2. Adidas Stan Smith x Gremlins (met Gizmo-ogen)

adidas stan smith, gremlins, gizmo, sneakers van de week 50, nieuwe releases, schoen

Dat de schoenontwerpers van Adidas een voorliefde hebben voor popcultuur, blijkt alleen al uit de karrenvracht aan Star Wars-sneakers. Maar vlak voor kerst wordt er een ode gebracht aan de film Gremlins, waarbij het schattige wezentje Gizmo centraal staat. De oogjes achterop geven deze schoenen een ‘OMG CUTE-factor’. Je koopt ze vanaf 19 december voor 120 euro. Je krijgt de schoenen geleverd in een kerstverpakking.

3. PUMA x Super Mario Future Rider NES

Het houdt niet op met de fijne collabs. Zo hebben Puma en Nintendo de krachten gebundeld voor een nieuw paar sneakers. Het resultaat is de PUMA x Super Mario Future Rider NES. Je koopt ze voor 90 euro, al waren binnen een paar uren de meeste maten verkocht. Elders op het internet vind je ze voor iets meer geld.

4. Nike Air Max 90 ‘kerst’

nike air max 90 kerst, nieuwe releases, sneakers, week 50
nike air max 90 kerst, nieuwe releases, sneakers, week 50

De Nike Air Max 90 is te koop in een speciale kerstversie, die geïnspireerd is op een kersttrui. De sneakers kosten 149,99 euro en je moet er snel bij zijn. Dit soort modellen vliegen doorgaans de deur uit.

5. Converse x Brain Dead Chuck 70 High Top

Converse x Brain Dead Chuck 70 High Top

Converse heeft in samenwerking met kunstenaarscollectief Brain Dead verschillende limited edition-sneakers gemaakt, waaronder deze versie van de Chuck 70 High Top. Je koopt ze voor 140 euro.

De vetste sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe releases en onthullingen van vorige week, inclusief de Nike ‘Wagyu Beef’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #50: Adidas x Gremlins, Nike Air Max ‘kerst’ en meer
Sluiten