Sneakers van de week 49: Patta x Reebok, Nike ‘Wagyu Beef’ en meer

Het is donderdag, tijd voor de vetste sneakers en nieuwe releases van week 49. Met onder meer een Nike-schoen die is geïnspireerd op Wagyu Beef.

Verder vind je in de top 5 van deze week een oneindige samenwerking tussen Patta en Reebok, hardloopschoenen van Gucci en een paar vervaalde New Balance.

1. Adidas x Spider-Man

Marvel_Spider-Man_Superstar_Schoenen_Zwart_GV7129_43_detail
(Afbeelding: Adidas)

Maar we beginnen met een paar Adidas-sneakers in een Marvel-jasje. Je moet van de kleurcombinatie zwart-rood houden, maar als fan van de superheld is de Superstar x Spider-Man eigenlijk een must-have. Vanaf vrijdag 4 december te koop voor 69,95 euro.

2. BAIT x Nike ‘Wagyu Beef’

nike wagyu beef
(Afbeelding: BAITS)
nike wagyu beef, sneakers, week 49, nieuwe releases
(Afbeelding: BAITS)

De Amerikaanse schoenenwinkel BAIT en Nike komen met Wagyu Beef-sneakers. Je krijgt er verschillende klittenband-patches bij, die je kunt verwisselen met stokjes. Mocht je ze willen kopen, dan moet je toevallig tussen 4 en 6 december aanwezig zijn op Comic-Con in Tokyo. Daar worden ze verkocht bij VR KOKIESLAND. Daarna zal je moeten zoeken op resell-websites als StockX.

3. Patta x Reebok

patta x reebok, sneakers, nieuwe releases, week 49
(Afbeelding: Patta)

Patta en Reebok komen met een samenwerking die voor altijd in de collectie blijft. Het gaat om een versie van de Club C 85, die vanaf 5 december te koop is bij onder meer Patta Amsterdam. Lees op de website van de Amsterdamse sneaker-store meer over de nieuwe schoenen.

4. New Balance 997H

zwarte sneakers, new balance 997H
(Afbeelding: New Balance)

Zoek je zwarte sneakers die eruit zien alsof ze al even gedragen zijn? Vrij specifieke wens, maar je hebt geluk. De New Balance 997H is deze week uitgekomen en je koopt ze voor 110 euro.

5. Gucci Ultrapace R

gucci ultrapace r, sneakers
(Afbeelding: Gucci)

Dan nog een paar hardloopschoenen voor de luxepaardjes onder ons. Meestal vinden schoenen van modehuizen als Gucci en Dolсe & Gabbana afzichtelijk, maar de lila variant van de Gucci Ultrapace R is stiekem best lekker. Ook verkrijgbaar in het geel. Je betaalt 780 euro voor de schoenen.

De vetste sneakers van vorige week

Vorige week was er een Black Friday-editie, die inmiddels alweer is achterhaald. Check hier de top 5 nieuwe sneakers van de week daarvoor, inclusief de zwarte Nike Air Force 1 Gore-Tex.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week 49: Patta x Reebok, Nike ‘Wagyu Beef’ en meer
Sluiten