Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 20 nov 2020

Sneakers van de week 47: Puma x Porsche 911, Nike Air Max 3M en meer

Tijd voor de vetste sneakers en nieuwe releases van week 47. Met onder meer Puma-schoenen die gebaseerd zijn op de Porsche 911.

Naast de collectie Puma x Porsche vind je in de top 5 van deze week onder meer een nieuw paar Nike Air Max, skateschoenen van Adidas en Prada en nieuwe kleurcombinaties van de Air Force 1 Gore-tex.

1.Nike Air Max 3M

nike air max 3m, sneakers, week 47, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)

Nike heeft de handen ineengeslagen met technologieconcern 3M. Het resultaat is deze nieuwe Air Max. De 3M-details omvatten Scotchlite en Thinsulate voor warmte en glans bij iedere stap. Je koopt ze voor 149,99 euro.

2. Puma x Porsche 911

Een nieuwe collectie van Puma, bestaande uit verschillende sneakers, vormt een ode aan de Porsche 911 Turbo. Shop de collectie hier. Alle schoenen vertegenwoordigen een sportauto.

3. New Balance Made in UK 920

new balance Made in UK 920, sneakers, nieuwe releases, porsche 911
(Afbeelding: New Balance)

New Balance verschuift de toon steeds meer van grijs en sober naar kleurrijk en bont. Dat komt ook naar voren in deze nieuwe colorway van het model Made in UK 920. Je koopt de sneakers voor 200 euro.

4. Prada x Adidas skateschoenen

De Prada x Adidas Superstar is uitverkocht, maar er komt een nieuwe samenwerking tussen beide merken aan. En wel in de vorm van skateschoenen. Ontwerper Sean Worherspoon onthult ze vast op Instagram, met onder meer een skatevideo. Doet hij niet onaardig. Wanneer de schoenen in de verkoop gaan, is nog niet bekend. Blijf hier op de hoogte van de lancering.

5. Nike Air Force 1 Gore-Tex

nike air force 1, gore-tex, sbeakers, week 47, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)

Drie nieuwe kleurcombinaties van de Nike Air Force 1 Gore-Tex, waaronder deze volledig zwarte. De ultieme sneakers voor in de winter koop je voor 149,99 euro.

Nieuwe sneakers die vorige week uitkwamen

Bekijk hier de nieuwe releases en onthullingen van vorige week, inclusief de Nike Air Max Plus.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week 47: Puma x Porsche 911, Nike Air Max 3M en meer
Sluiten