Sneakers van de week 45: Nike Air Max Plus, Vans Ultrarange en meer

Tijd voor de vetste nieuwe sneakers en releases van week 45. Met onder meer twee unieke Adidas-collabs en een griezelige variant van de Nike Air Max Plus.

Verder zie je in de top 5 sneakers van week 45 een paar retro-sneakers van New Balance en een winterboots van Vans.

1. Vans Ultrarange Exo Hi MTE

vans ultrarange exo hi mte, sneakers, nieuwe releases, week 45
(Afbeelding: Vans)

Fans van Vans zijn gewend geraakt aan koude voeten in de winter. Met de Ultrarange Exo Hi MTE verandert hun leven ingrijpend, in positieve zin. Deze sneakers zijn gemaakt voor in de winter en kunnen alle elementen aan. Veel coolere winterboots ga je niet vinden, helemaal niet voor dezelfde prijs. Je betaalt 125 euro voor de schoenen, die verkrijgbaar zijn in acht verschillende kleurcombinaties.

2. Adidas x Baby Yoda

adidas, the child x superstar, baby yoda, sneakers
De vetste Star Wars-sneakers tot nu toe (Afbeelding: Adidas)

Adidas heeft de lijn aan Star Wars-sneakers weer eens verrijkt. Ditmaal met de vetste schoenen tot nu toe, namelijk het model The Child x Superstar. The Child is de officiële naam van Baby Yoda, het populaire personage uit The Mandalorian, een serie op Dinsey+. Het onderstaande model kost 99,95 euro, maar er zijn nog meer modellen met het groene wezentje als thema.

3. Nike Air Max Plus

nike air max plus, sneakers, nieuwe releases, week 45
(Afbeelding: Nike)
nike air max plus, sneakers, week 45, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)

Deze nieuwe variant van de Nike Air Max Plus is voorzien van subtiele griezeleffecten, zoals een spinnenweb op de hiel en glow in the dark-effecten. Unieke sneakers voor de verzamelaar, die inmiddels vertrouwd is met de kwaliteit en comfort van dit model. Je koopt ze voor 169,99 euro.

4. New Balance 327

(Afbeelding: New Balance)
(Afbeelding: New Balance)

Als je een beetje van retro houdt, dan is de New Balance 327 een heerlijk model. Heeft een beetje van de Nike Waffle Racer, die ook weer helemaal terug is van weggeweest. Je betaalt 100 euro voor de sneakers.

5. Ivy Park x Adidas

adidas nite jogger, ivy park, sneakers, unisex
(Afbeelding: Adidas)

Beyoncé kondigde vorige week de nieuwe drop van Ivy Park x Adidas al aan, nu is de collectie te koop. De samenwerking tussen beide merken bestaat vooral uit sportkleding, maar ook uit vijf unisex sneakers. Check ze hier allemaal, inclusief de verkoopinformatie.

Nieuwe sneakers die vorige week uitkwamen

Bekijk hier de nieuwe releases en onthullingen van vorige week, inclusief een nieuwe colorway van de Nike Pegasus Trail 2.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week 45: Nike Air Max Plus, Vans Ultrarange en meer
Sluiten