Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 28 okt 2020

Sneakers van de week 44: Reebok x Assassin’s Creed, Nike Trail en meer

Tijd voor de vetste nieuwe sneakers en releases van week 44. Met onder meer een samenwerking tussen Reebok en de nieuwe game Assassin’s Creed Valhalla en nieuwe kleurcombinaties van de Nike Pegasus Trail 2.

Verder zie je in de top 5 sneakers van week 44 de first look van Adidas UltraBOOST 2020 ‘NASA’, de eerste skateschoenen van Dior en een paar unieke Half Cab Pro’s van Vans.

1. Vans x Dime

vans x dime, half cab pro, skateschoenen
(Afbeelding: Vans)

In samenwerking met het Canadese skateboardlabel Dime heeft Vans een limited edition van de Half Cab Pro uitgebracht. Frisse schoentjes, die je sinds deze week in skatewinkels kunt kopen. In Nederland moet je daarvoor in Amsterdam zijn, bekijk hier de adressen.

2. Nike Pegasus Trail 2

nike pegasus trail 2, sneakers, nieuwe releases, week 44, 2020
(Afbeelding: Nike)

Trailrunningschoenen zijn de ultieme hybride sneakers. Ze hebben het lichte gewicht van hardloopschoenen en de grip van wandelschoenen. Ideaal voor zowel hiken, hardlopen als trailrunning zelf. Daarnaast zien de schoenen er tegenwoordig ook goed genoeg uit om ze te dragen als je alledaagse stappers. Het nieuwste model van Nike is de Pegasus Trail 2. Deze week zijn er twee nieuwe kleurcombinaties verschenen, waaronder deze overwegend bordeauxrode versie. Je koopt ze voor 129,99 euro. Tip: neem een maatje groter dan je gewend bent.

3. Reebok x Assassin’s Creed Valhalla

Reebok x Assassin's Creed Valhalla, club c revenge
(Afbeelding: ReebokNL)
Reebok x Assassin's Creed Valhalla, legacy leather
(Afbeelding: ReebokNL)
Reebok x Assassin's Creed Valhalla,, zig kinetica, sneakers, week 44, nieuwe releases
(Afbeelding: ReebokNL)

De game Assassin’s Creed Valhalla verschijnt op 12 november en ter gelegenheid komt Reebok met drie special editions. De modellen Zig Kinetica, Classic Leather Legacy en Club C Revenge hebben een make-over gekregen in de stijl van de game. De sneakers zijn te koop vanaf 89,95 euro en meer informatie vind je hier.

4. Adidas UltraBOOST 2020 ‘NASA’

Dan een interessante first look van de Adidas UltraBOOST 2020 ‘NASA’. Wanneer de schoenen gelanceerd worden, is nog niet bekend, maar de release komt eraan. Swipe in de Instagram-post van Yankee Kicks door de eerste foto’s.

5. Dior B27 (skateschoenen)

dior b27, skate schoenen
(Afbeelding: Dior)

Het Italiaanse modehuis Dior lanceert in navolging van Louis Vuitton een luxe definitie van skateschoenen. Het model heet B27, is ontworpen door Kim Jones en is vanaf 30 oktober te koop. De prijs is nog niet bekend. Hou de website in de gaten.

Nieuwe sneakers die vorige week uitkwamen

Bekijk hier de nieuwe releases en onthullingen van vorige week, inclusief de unieke Nike VaporWaffle.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week 44: Reebok x Assassin’s Creed, Nike Trail en meer
Sluiten