Je nieuwe sneakers koop je in deze te gekke sneakerwinkels

We bestellen tegenwoordig steeds meer sneakers van het internet, maar het is veel leuker om ze in een toffe schoenenwinkel te kopen. Van Haren en Aktiesport verkopen de mooiste merken, maar de winkel verkoopt zichzelf niet bepaald. Dat doen deze onderstaande schoenenwinkels wel wat beter. Koop je nieuwe paar volgende keer in een van deze mooie sneakerwinkels in Nederland!

Sneaker District, Rozengracht 21, Amsterdam

In het hart van Amsterdam vind je Sneaker District. Deze stijlvolle boetiek heeft haast geen winkelpersoneel nodig. De DIY-achtige inrichting van de boetiek is het ideale visitekaartje. Sneaker District is bij veel Amsterdammers een favoriet. Bezoek hem zelf ook eens. Hier vind je het volledige aanbod. Let wel: niet alles wat op de site staat, wordt daadwerkelijk verkocht in de winkel.

Patta, Zeedijk 67, Amsterdam

Dit is een unieke boetiek in het centrum van Amsterdam. Bij Patta vind je veel meer dan alleen schoenen. De sneakers zijn minstens net zo belangrijk als hun eigen merkkleding. Patta is altijd voorzien van de laatste releases. Draag jij graag het nieuwste van het nieuwste? Loop dan snel een keer binnen.

Solebox, Nieuwezijds Voorburgwal 240, Amsterdam

Deze sneakerwinkel ziet er op z’n zachtst gezegd abstract uit, maar dat maakt hem juist zo gaaf. Solebox is de shop waar je alle nieuwe Nike’s adidas’ en Puma’s vindt. Het zit keurig weggestopt in het souterrain van het oude Algemeen Handelsblad-gebouw. Naast nieuwe releases vind je hier ook unieke sneakers van Nederlandse komaf.

COLLAB, Meent 50, Rotterdam

Deze kleine, doch fijne stijlvolle boetiek doet bijna denken aan een kunstexpositie. Bij COLLAB vind je niet alleen de nieuwe sneakers van Nike of adidas, maar ook exclusieve samenwerkingen tussen deze merken en plaatselijke kunstenaars en ontwerpers. Of je nou op zoek bent naar nieuw schoeisel of niet, het is altijd vet om even binnen te kijken. In heel Nederland vind je veel sneakerwinkels, maar er zijn er slechts weinig als COLLAB.

The Athlete’s Foot, Vlamingstraat 13, Den Haag

Ben je een sportieve man en woon je in (de buurt van) Den Haag? Dan is The Athlete’s Foot vast een bekend adresje voor je. Je vindt hier alle hardloop- en sportsneakers van bekende topmerken. Ben je op zoek naar een heel nieuw tenue? Dan ben je hier ook aan het goede adres. Er zijn meerdere sneakerwinkels van The Athlete’s Foot, maar de mooiste vind je in Den Haag.

Sneakerbaas, Kintgenshaven 1, Utrecht

De meesten kennen Sneakerbaas als een webwinkel. Je vindt er veelal topmerken voor een mooie prijs. Sneakerbaas weet Nederland al jaren van de beste en de nieuwste sneakers te voorzien. Wat slechts weinig mensen weten is dat je de sneakers ook in hun winkel kunt passen. In Utrecht vind je de winkel, deze kleine boetiek is elke bezoek waard.

Sport Inn Style, Bakkerstraat 9, Utrecht

Als je op zoek bent naar de meest uiteenlopende schoenen, dan moet je bij Sport Inn Style zijn. Deze sfeervolle winkel verkoopt jouw favoriete sneakers in alle denkbare kleuren. De ruime, doch kleine winkel heeft een breed assortiment aan sneakers en sportieve accessoires. Ben je in Utrecht? Loop dan eens binnen.

Reageer op artikel:
Je nieuwe sneakers koop je in deze te gekke sneakerwinkels
Sluiten