Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 8 okt 2020

Sneakers van de week #41: Adidas x Han Solo, Nike AF1 ‘Winter’ en meer

Het is donderdag, tijd voor de vetste sneakers en nieuwe releases van week 41. Na de Gore-Tex variant is er nu ook een verhoogde winterupdate van de Nike Air Force 1.

In de top 5 van deze week vind je naast de Nike Air Force 1 React, die een ode vormt aan het Nigeriaanse voetbalelftal, ook weer een nieuw paar Adidas x Star Wars-sneakers, ditmaal met een hoofdrol voor Han Solo. En zoals al aangekondigd: er komt een wintereditie van de AF1.

1. New Balance XRCT

new balance XRCT, all terrain, sneakers, week 41, releases
(Afbeelding: New Balance)

In de wintermaanden heb je naast je witte stappertjes ook een paar goede all-terrain sneakers nodig. Het nieuwe model New Balance XRCT, geïnspireerd op schoenen voor trailrunners, leent zich daar perfect voor. Verkrijgbaar in verschillende kleuren (ook volledig zwart) voor 130 euro.

2. Nike Air Force 1 React ‘NAIJA’

nike air force 1 react, sneakers, nigeria, nigeriaans elftal
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike Air Force 1 React ‘NAIJA’ vormt een ode aan het Nigeriaanse voetbalelftal. Lees hier meer over deze unieke sneakers, die je voor 119,99 euro koopt.

3. Adidas x Han Solo

Star_Wars_ZX_2K_Boost_Schoenen_Zwart_FX9113_41_detail
(Afbeelding: Adidas)

Het begint gewoon te worden, maar niet te vervelen. Adidas komt de laatste tijd wekelijks met een nieuw paar Star Wars-sneakers. Morgen (vrijdag 9 oktober) komt het model Star Wars ZX 2K BOOST uit. Deze schoenen zijn een eerbetoon aan niemand minder dan Han Solo, de kapitein van de Millennium Falcon. Je koopt ze voor 169,95 euro.

4. Lacoste Storm 96 OG

sneakers, lacoste, Storm 96 OG, week 41, nieuwe releases
(Afbeelding: Lacoste)

Met Lacoste-sneakers hebben we een haat-liefdeverhouding. Veel modellen komen, met alle respect, niet verder dan de Aktiesport. Maar met de Storm 96 OG heeft Lacoste weer eens een sneaker met een moderne look en feel op de markt gebracht. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor 130 euro.

5. Nike Air Force 1 High Winter Boot Triple Black

nike air force 1 high winter, sneakers, nieuwe releases
(Afbeelding: Nike)

Als je fan bent van de Nike Air Force 1 en in de winter niet zonder kunt, heb je tegenwoordig de keuze uit verschillende Gore-Tex modellen. Maar het kan nog rigoreuzer: er komt nu een hoge wintereditie van de iconische sneakers. Binnenkort verkrijgbaar voor een verwachte verkoopprijs van 180 euro.

De nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe releases en onthullingen van vorige week, inclusief de nieuwe Nike Air Force 1 Gore-Tex.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week #41: Adidas x Han Solo, Nike AF1 ‘Winter’ en meer
Sluiten