Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 22 okt 2020

Sneakers van de week: Nike VaporWaffle, Reebok x Ghostbusters en meer

Het weekend staat voor de deur, tijd om nieuwe sneakers te shoppen. Dit zijn de vetste sneaker-releases en onthullingen van week 43, met onder meer de Nike VaporWaffle.

Naast de Nike VaporWaffle vind je in de top 5 van week 43 een samenwerking tussen Reebok en Ghostbusters. Voor de duurzame modeliefhebbers is er een paar sneakers dat gemaakt is van appels en voor actieve wandelaars komt Nike met betaalbare trailrunningschoenen.

1. Puma RS-Fast

puma rs fast, sneakers, instagram game
(Afbeelding: Sneaker District)

Puma lanceerde deze week de herfstdrop van Puma RS-Fast. De sneakers zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en zijn gelanceerd met een nieuwe Instagram-game. Lees hier meer over de schoenen en de game.

2. Sacai x Nike VaporWaffle

sacai, Nike VaporWaffle, nieuwe releases, sneakers, week 43
(Afbeelding: Nike)

Het Japanse modelabel Sacai heeft de eerste product shots van de Nike VaporWaffle gedeeld. Sneakers met de stijl van de klassieke Waffle en het comfort van VaporMax. De release staat gepland in het najaar van 2020. De schoenen komen uit in verschillende kleurcombinaties.

3. Komrads APL

Komrads apl sneakers, appels, appel-leer
(Afbeelding: Komrads APL)

Dan een paar sneakers die gemaakt zijn van appels. Het Belgische sneakerlabel Komrads APL maakt appel-leer van resten van appels. Ook de andere materialen zijn allemaal duurzaam. Lees hier meer over de specificaties en verkoopinformatie.

4. Reebok x Ghostbusters

reebok x ghostbusters, sneakers, week 43
(Afbeelding: Reebok)
reebok x ghostbusters, sneakers, week 43
(Afbeelding: Reebok)

Er komt een samenwerking aan tussen Reebok en Ghostbusters. Op internet en social media circuleren nu de eerste beelden. Niet bepaald de sneakers die je dagelijks gaat dragen, maar voor verzamelaars is dit een must-have. Check het briljante Pump-systeem achterop de schoen. We houden je op de hoogte als er meer bekend is over de release en verkoopprijs.

5. Nike Juniper Trail

nike juniper trail
(Afbeelding: Nike)

Dan nog een betaalbaar paar trailrunningschoenen, die zich ook perfect lenen voor hiken en wandelen. De Nike Juniper Trail is nu verkrijgbaar in een overwegend donkerblauwe colorway. Je betaalt 79,95 euro voor deze praktische sneakers.

Nieuwe sneakers die vorige week uitkwamen

Bekijk hier de nieuwe releases en onthullingen van vorige week, inclusief de Nike Air Max 90 Surplus.

Reageer op artikel:
Sneakers van de week: Nike VaporWaffle, Reebok x Ghostbusters en meer
Sluiten