Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 30 apr 2020

7 nieuwe Nike sneakers met 25% korting dankzij deze kortingscode

Begin deze maand kwam Nike met een kortingscode voor reeds afgeprijsde sneakers. Nu krijg je met de code SPRING25 25% korting op nieuwe artikelen. We hebben zeven nieuwe sneakers uitgelicht.

Wekelijks komen er nieuwe Nike sneakers uit. Unieke modellen, waarvoor je helaas wel de hoofdprijs betaalt. Tenzij je ze de komende dagen koopt.

Hoe werkt de kortingscode SPRING25?

Heel simpel. Je selecteert het paar Nike sneakers dat je wil bestellen. Voor het betalen zie je bovenaan de samenvatting van jouw bestelling de vraag ‘Heb je een promotiecode?’. Daar vul je SPRING25 in. Deze code geldt vanaf 28 april tot en met 1 mei. Dit is onze top 7. Scrol naar beneden voor het volledige assortiment.

1. Air Zoom Spiridion Cage 2

nike sneakers, kortingscode, korting, week 17, nike air zoom Spiridon Cage 2
(Afbeelding: NikeNL)

Deze Nike sneakers kwamen vorige week uit. Het model Air Zoom Spiridion Cage 2 speelt in op de metallic trend in de schoenenwereld. In 2003 zagen de schoenen voor het eerst het levenslicht. Het model heeft OG-designlijnen en een gekooide Zoom Air-unit voor een responsieve ervaring. Verkrijgbaar in het metallic zilver (onze favoriet) en in het zilver-rood. De nieuwprijs is 140 euro en daarover krijg met de kortingscode nu 25% korting.

2. Nike Blazer Low By You

blazer, nike sneakers, korting, kortingscode
(Afbeelding: NikeNL)

Zelf je Nike sneakers ontwerpen? Dat kan met meerdere modellen, zoals de Blazer. Deze Nike sneakers begonnen ooit als basketbalschoenen, daarna werden ze populair als skateschoenen en inmiddels zijn ze gekaapt door de straat. De nieuwprijs is 120 euro en daarover krijg je 25% korting met de kortingscode.

3. NikeCourt Tech Challenge 20

nike sneakers, korting, 25 procent, kortingscode, andre agassi, nike, tennis, sneakers, nikecourt Tech Challenge 20
(Afbeelding: NikeNL)

Tennisschoenen zijn populair, ook als sneakers. Dit model is een ode aan de stijl van Andre Agassi in de jaren 90. De nieuwprijs is 110 euro en daarover krijg je 25 procent korting met de kortingscode SPRING25.

4. Air Max 90 SP

air-max-90-sp-schoen-j2ldzN
(Afbeelding: NikeNL)

Tijdens Air Max Day werd onder meer een metallic pack gelanceerd, met deze zilveren versie als onze favoriet. De nieuwprijs is 160 euro, met de kortingscode krijg je over die prijs 25 procent korting. Tel uit je winst.

5. Air Jordan 4 Retro SE

air-jordan-4-retro-se-herenschoen-dlvvld
(Afbeelding: NikeNL)

Dan een heerlijk paar sneakers voor de fans van Air Jordan én Air Max. Met het model Air Jordan 4 Retro SE heeft Nike beide modellen met elkaar gecombineerd. De nieuwprijs is 200 euro en met de de kortingscode krijg je 25 procent korting. Snel bij zijn, want dit is een hardlopertje.

6. Air Max 95

air max 95, nike sneakers, korting, kortingscode, spring25
(Afbeelding: NikeNL)

Al bijna drie jaar lang behoren deze klassiekers tot de meest verkochte Nike sneakers. Het model Air Max 95 kost dan ook altijd nog 170 euro, maar daarover krijg je nu dus 25 procent korting.

7. Nike SB Zoom Stefan Janoski Slip

sb-zoom-stefan-janoski-slip-rm-skateschoen-jKz387
(Afbeelding: NikeNL)

We sluiten af met een slip-on uit de skateboardlijn van Nike. De nieuwprijs van de Nike SB Zoom Stefan Janoski Slip is met 80 euro al vrij laag, maar met de kortingscode SPRING25 gaat daar dus nog eens 1/4 deel af, waardoor je nog maar 60 euro betaalt.

Meer nieuwe Nike sneakers met korting

Deze top 7 is natuurlijk slechts een greep uit de nieuwe artikelen die je via de kortingscode SPRING25 kunt kopen. Check hier het volledige overzicht.

* Dit artikel bevat affiliate links

Reageer op artikel:
7 nieuwe Nike sneakers met 25% korting dankzij deze kortingscode
Sluiten