Gerucht: John Wick regisseur meldt dat er een nieuwe Matrix-film aankomt

Stahelski, de regisseur achter de succesvolle John Wick-films, heeft een naam hoog te houden in de filmindustrie. Hij werkte aan alle drie de Matrix-films als stuntman voor Keanu Reeves en als stuntcoördinator. Stahelski heeft nog steeds een goede relatie met de mensen achter de Matrix-films, Lana en Lilly Wachowski. In een interview met Yahoo liet hij weten dat de twee werken aan een nieuwe Matrix-film.

“Ik ben super blij dat de Wachowski’s niet alleen een Matrix-film maken, maar dat het veel meer wordt dan dat”, legt Stahelski uit. “En als het in het verlengde ligt van hetgeen ze eerder hebben gemaakt, dan zal er binnenkort wel een beroep worden gedaan op mij als stuntman”. Eerder werd al bekend dat Warner Bros de franchise wilde herstarten. Destijds was het nog onzeker of de Wachowski’s er bij betrokken zouden zijn. Stahelski beweert nu dat Lilly er in ieder geval aan werkt.

Warnes Bros wil graag een nieuwe Matrix-film

“Ik ben er nog niet helemaal zeker van en kan dus niet zeggen of Lana er ook bij betrokken is”, zei hij toen hem werd gevraagd of de twee het project aanstuurden. “Als ze hulp willen, dan kost het hen alleen maar een telefoontje.” Reeves heeft al aangegeven dat ook hij er open voor staat om terug te keren als Neo, maar alleen als de Wachowski’s er bij betrokken zijn. “Ze zijn de meest aangewezen personen om het te schrijven en te regisseren”, vertelde hij in een interview aan Yahoo in 2017.

Op dit moment schittert Keanu Reeves in het derde deel van de John Wick filmserie en die is, als we de trailer mogen geloven, zeker de moeite waard.

Complex

Reageer op artikel:
Gerucht: John Wick regisseur meldt dat er een nieuwe Matrix-film aankomt
Sluiten